Da, u dućanima su ljudi zadovoljni kolko čujem, al skladište i ostalo...skroz druga situacija....a i to kaj veliš sigurno su razlike i od poslovnice do poslovnice, ak naletiš na nekog isfrustriranog šefa, jbg...
Joj ma znam...previše je toga svega i nitko to ne drži pod kontrolom...užas...
Da mentalitet nam je u banani skroz...i ono ajde bar ako te netko zaposlio, pa daj se potrudi onda i radi! Al najčešće je i to previše za očekivat...
Al ajde imam oko sebe neki krug ljudi koji su čak svojim obrazovanjem i sposobnostima došli do svog radnog mjesta, pa se nekako tješim da ima nade :-) A i ja sam imala sreće :-) haha baš smijeh, moje kolegica baš nisu htjele više nikog preko veze, baš mi se posrećilo!
Al sam se naslušala svega...strašno je kad ti neki načelnici i sl bez imalo srama govore da ti fali veza za nešto-ono "znate kak to ide"....i da su tu bespomoćni i sl stvari...to je baš strašno kolko je to postalo kod nas normalno...odvratno...
E sad...da sa vratimo na temu...EU...možemo se samo nadat da će biti malo bolje što se toga tiče...makar iskreno sumnjam...čula sam i od dosta stranaca da nije ni kod njih puno drukčije nažalost, npr. Belgijanci su isto skroz razočarani svojim sustavom, slične stvari im se događaju...
eh da....