pH metri

alt

Uvod

Praćenje kvalitete akvarijske vode je glavni uvjet za omogućavanje kvalitetnog života akvarijskih ribica i biljaka. Da bismo mogli razumjeti procese koji se događaju u vodi, moramo je moći odgovarajuće analizirati.

Opširnije...

Oprema za održavanje biljnog akvarija

ImageŠkare, pincete, štapovi, usisavači podloge, magneti za staklo su «must have» oprema uz biljne akvarije. Ako imate, ili kanite imati biljni akvarij, tih nekoliko alatki može vam uvelike olakšati održavanje takvog akvarija. Biljni akvarij je u stalnim mijenama i u stalnom razvitku. Buja iz dana u dan, a jedan dio bilja stalno propada, trune i zagađuje akvarij. Bilje isto tako traži gotovo svakodnevnu brigu oko održavanja (rezanja propalog ili bolesnog lišća, rezanja i razmnožavanja reznica, kupljenja otpalog lišća...).

Opširnije...

Juwel i Aquarium Münster 3D pozadine

ImageOd nedavno je u našim akvarističkim dućanima moguće kupiti i vrlo kvalitetne i efektne 3D pozadine proizvođača Juwel i Aquarium Münster, što je osjetno obogatilo ponudu akvarističkih pozadina na našem tržištu.

Opširnije...

Timeri

ImageU današnje vrijeme na tržištu postoji razni dodatni pribor namjenjen akvaristima, pa tako npr. u šetnji bolje opskrbljenim ZOO trgovinama može vam se vrlo lako dogoditi da naletite na "nešto" čemu niti nakon zavidnog broja akvarističkih godina iza sebe, nećete moći otkriti funkciju. Ukoliko ste do tog trenutka mogli bez "zagonetne napravice" vjerojatno je da ćete i dalje moći bez nje, ali ipak dolazite u iskušenje...

Opširnije...

Zadnje na forumu

 • Odg: Friski u akvaristici....smjernice
  14 Srpanj 2020
  Ma nije naravno

  Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk

 • Odg: Friski u akvaristici....smjernice
  14 Srpanj 2020
  pa slozi sam secer/kvasac........ nije neki problem 2 boce zadihtati
 • Odg: Friski u akvaristici....smjernice
  13 Srpanj 2020
  Znaci nema druge nego pod suncobran,a i co 2 neizbjezan,narucil bum onaj diy komplet crijeva sa...
 • Odg: Friski u akvaristici....smjernice
  13 Srpanj 2020
  Već ti Kinggo reko, imaš poprilično svjetla, a nemaš CO2...
  Iako si malo smanjio svjetlo,...
 • Odg: Što se sluša?
  13 Srpanj 2020