ja im se nebi bas priblizavao, a kamoli ih dirao, tj tjerao.. ako ih nediras nece ni oni tebe.. Imao sam s njima iskustva u mladim danima, prije nekih desetak godina, kad sam ih kao svi moji luđaci od frendova gađali u jednoj staroj ustanovi.. imali su gnijezdo i nama je ko djeci to bilo zanimljivo i gađali smo ih svime, dok ih ja nisam naljutio i imao sam dva oboda, jedan u lice ispod oka, a drugi u leđa, a bilo je ljeto i to se dogodilo oko podne, tako da sam u roku nekoliko minuta nabubrio sav i pocelo mi se spavat, poceo sam padat u nesvijest pomalo.. ali imao sam srece sto sam na vrijeme stigao do bolnice i primio dvije velike inekcije u kukove i nakon nekoliko sati mi se to pocelo smirivati.. zato danas imam fobiju od svega sto zuji kraj mene, skačem ko zaba kad ih cujem.. tako da je moj savjet da ih nediras, neka to obavi netko tko zna..
a vjerujem da su u bosni dosta opasniji nego kod nas, jer sto veci to su gori.. imao sam srece jer su ovi bili mladi, pa sam dobro prosao, inace opasni su za zivot i to vrlo opasni..
ali dimom najbolje ih mozes rijesiti, tako da nesto takvo iskemijajte i postavi kraj njih, pa cekaj neko vrijeme, sami ce otici..