Bok. Drago mi je da ti se svidjaju zmije i da planiras slicnu kolekciju, neces pogrijesiti :-)
Blood je star cca 3 mjeseca i ima nakon praznjenja 107 gr. Imam malo problema oko hranjenja sa njim i kraljevskim normalom, ali nije nista strasno jer ne gube na tezini. Vise je meni nerviranje kad probam 10 tehnika i nista :-(
Nazalost takve stvari se ne mogu predvidjeti kod kupnje te cesto nemaju veze sa vrstom nego jedinkom, mozda i neki parametri ne odgovaraju kod terarija, hrane itd, ali isprobavam pa cemo vidjeti. Treba strpljenja :-)
Generalno ja sam gledal posto sam pocetnik zmije koje nisu agresivne i zahtjevne, te kak sam pogodil,sve jedinke da su fenomenalne za hendlanje moram priznati da sam zadovoljan odabirom. Sad treba sve dotjerati do odrasle dobi, da jedu bez problema i da uzivam u svima podjednako, a onda idemo dalje sa novim jedinkama itd.
Ima tu i faktor terarija, za bou mislim raditi 175x100x80, morelia 100x80x80 itd itd, treba tu i prostora i love za finalne terarije odraslih jedinki, tak da treba na sve to racunati.
Neki planovi su mi vec za sad cca 10 jedinki reptila, ali sa mjerama realnih terarija za odrasle, moram malo stati na loptu :-)
U svakom slucaju good luck, samo naprijed, sve zmije su dobrog karaktera i velicine da ih jedna osoba bez problema hendla.
Pozz :-)