Evo nasla sam ovo moje, znaci meni pise ovako...
Prekrsajni sud u puli-pola po sucu xy uz bla bla i zapisnicala u prekrsajnom postupku protiv okrivljenika te i te, zbog prekrsaja iz clanka 6. Zakon o prekrsajima protiv javnog reda i mira na temelju optuznog prjedloga pu istarske policijske postaje pod rednim brojem tim i tim, prihvacaju podnjeti prjedlog na temelju clanka 230.prekrsajnog zakona izdao je dana tog i tog preksajni nalog :
Okrivljenik ta i ta, a kriva je sto je dana tog i tog u toliko sati u dvoristu narusavala javni red i mir na narocit drzak i bezobrazan nacin prilikom postupanja policijskih sluzbenika pp pula.....di je okrivljena na sav glas vikala "picka vam materina, sve cu vas tuziti, sta vi ne vidite kamere da imam oko kuce sve jesnimljeno jebem vam, vidjet cete vi, smradovi ogavni, a cija se galama cula na vecu udaljenost i time remetila popodnevni mir i spokoj okolnih stanara, nakon cega je usla u dvoriste i prestala sa daljnim narusavanjem javnog reda i mira... cime je pocinila preksaj iz clanka 6 i kaznjava se novcanom kaznom od 1.115 kn sto je protuvrjednost 153.39€ i zatvorskom kaznom od 4 dana...
A u obrazlozenju stoji,
Pu istarska policijska postaja u puli dana tog i tog podnjela je optuzni prjedlog protiv okrivljenika zbog prekrsaja opisanog u izreci ovog rjesenja. Uvidom u optuzni prjedlog utvrdjeno je da je isti utemeljen na neposrednom opazanju ovlastene sluzbene osobe odnoso na temelju uredjaja za mjerenje i nadzor, vjerodostojnoj dokumentaciji te da je dovoljno utvdjeno da je okrivljenik ta i ta pocinila prekrsaj te je ovaj sudac izdao prekrsajni nalog i optuznicu bez ispitivanja okrivljenika i bez provodjenja glavne rasprave sukladno clankom 230.prekrsajnog zakona..
I sada tu jos pise da je sudac prilikom odmjeravanja kazne uzeo u obzir sve okolnostikoje utjecu da kazna po vrsti bude laksa ili teza sukladno clankom 36.prekrsajnog zakona.. bla bla...
A da sada vidim na sljedecm papiru da pravo na zalbu u p.s.u.puli nemam vec da zalbu na v.p.s.u zagrebu mogu poslati u roku od 3 dana,od dostave prekrsajnog naloga i optuznice, u dva primjera....
A zasto ja to nisam napravila???? Hah....
Nebitno, zelik rec kaka su lagali da sam im rekla smradovi ogavni..... ali su eto i to nadodali.... a taj njihov uredjaj je kao i to zabiljezio... hm... ma kakav je to uredjaj...?..nebitno...uglavnom mogu izmisljat....