Prijatelji zivotinja?
Jebo te al oni u meni bude kontra efekt...
Zašto?
Zalažu se za vrlo važnu stvar.
Da ne postoje, tko bi skretao pozornost na nepravdu prema životinjama? Ja? Ti? Netko drugi na ovom forumu ili izvan njega?
Tko od nas može doprijeti do medija i drugih ljudi s pričom koja je samo još jedna u nizu užasnih priča?
Prijatelji zivotinja?
Jebo te al oni u meni bude kontra efekt...
I u meni jednako tako! Osobno iz zovem neprijateljima.
Ali ovdje nije riječ o njima, oni su samo primali pozive o tome i dali priopćenje.
Radi se o puno većoj priči od bjesnoće, država se želi rješiti pasa i to ne samo u Zagrebu........
A kad se ideš boriti za životinje svi prezrivo odmahnu rukom i komentriraju koliko ljudi gladuje itd. Da se svatko krene boriti za neke konkretne ciljeve svima bi nam bilo bolje, ovako umjesto po onima kojima bi trebali mi pljuvamo jedni po drugima!!! Koliko sam puta čula da ostavim te šugave pse i idem rađati djecu, više se ni ne osvrćem na takve 
Kad se čovjek
može ponašati loše prema nekome, bilo kome - u ovom slučaju prema životinjama, zašto bi se ponašao drukčije prema ljudima?
Životinje su samo jedna od potlačenih i bespomoćnih skupina na ovom svijetu, ali ih mnogi ljudi zaobilaze po tom pitanju jer ih smatraju manje vrijednima.
Ako je nekome prihvatljivo da ljudi imaju životinje samo da im budu hrana, čuvari kuće, deratizatori, radna snaga, igračke... neka razmisli o sebi kao o čovjeku i o poruci koju šalje svojoj djeci ili okolini općenito.
Postojanje prihvatljivog oblika nasilja znači odobravanje svega ružnog i nepravednog što se događa.