Hehehhee ipak sam preljen da bi isa vadit pumpe svaki put kada se slikaje tank

Ako pogledas prvi post na:
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=63933.msg652823#msg652823 tamo se jednostavnije vidi da su pumpe u biti u "žljebovima" od OF boxa do prednjih i straznjih stakala, a posto vrata od stranica ne idu do pocetka stakla, nego i preko stakla tih 15-20cm do ravnine OF boxa, bas zato da se niti OF box ne vidi niti pumpe. A na drugoj strani sam u biti izvuka povrat iz sumpa tako da radi neko dodatno strujanje prema drugoj strani, iako stvarno nije potrebno, ove 2 tunzice s waveboxom rade savrsen protok, i cak mi bude malo jaci po dnu, jer smjer protoka je sredina ljevo, pa po povrsini do desne stjenke, udara u desnu stjenku, i kovitla se prema dolje, i onda donjom stranom se vraca prema ljevo.
Posto je tank u sred dnevnog boravka, a zena voli da to bude tip top, i da se nevidi bas nista osim tanka (zato je ovakva obloga i rađena da se ne vidi svijetlo gore i otvoren tank i sl.), moralo je se ici na ovakvo rijesenje
Evo jedna slika di se vide pumpe u odrazu stakla

Eh damire i kod mene je bilo i cijana i algi i svega, i dan danas se povremeno cijano pojavi kada idem nesto experimentirat i kemijat, nikad djava neda mira uvik se mora nesto pokusavati drugacije, mijenjati stvari i sl.
Doslovno mi dojde da napravim jos jedan morski mali tank od 100-200l, i s njime se igram i experimentiram, a ovaj glavni da stoji kakav je, i tek kada se nesto u testnom tanku pokaze dobro, onda to primjeniti na glavni tank. Ali draga nije odusevljena s tom idejom, tako da mislim da ce to cekati bolje dane

P.S.Dubravko i mi kazemo ćorav (doduse s mekim ć

) tako da pojasnjenje je nepotrebno