Evo me opet,
nije me bilo desetak dana,posla preko glave....
Ribice su super,rastu,nemirne su i ustvari ih nikad nisam vidjela da miruju ili da spavaju,sve do jučer ujutro...nije mi bilo jasno šta rade jer su cijelo jutro bile nekako čudne
Grupirale bi se u jednom kantunu i to u istom pravcu i treskale se ,treskale pa bi se preselile u neki drugi dio akv. i opet bi se sve tri zajedno treskale (moja kćer kaže da vježbaju ples za nastup

)
ali bi se znale i umiriti odnosno sve manje i manje raditi perajama....i tako pola jutra
Jedna se pomakne a njih dvije za njom ,i tako iz kantuna u kantun a naravno, sve se to dešava na dnu akv.
kao da su magnetima spojene,
Baš su bile slatke

,nekako su djelovale povezano,baš kao prava family
odmah sam alarmirala moju family tako da smo ih svi promatrali a ja naravno odmah mobač u ruke i slikajem
U početku mi nije bilo jasno šta rade,mislim i dalje ne znam ali pretpostavljam da su pokušavale spavati
Da li one kad spavaju ,spavaju na jednom mjestu i koliko dugo mogu mirovati na jednom mjestu

Da li vam ribice stoje u akvariju ili ih izvadite kad trebate nešto prčkati rukama po akvariju

npr nešto oko biljaka ili očistiti staklo ....nekidan sam ih htjela izvaditi i pokušala uhvatiti sa mrežicom ali nisam mogla jer osim što su brze i bježe, bilo mi je žao da ih tako lovim,ipak je to stres za njih
Doduše imam neku malešnu mrežicu,pa mi treba veća,valjda je s njom lakše jer što brže to napravim njima je manje stresno
(bar se nadam iako

)
Biljke mi nisu u baš bajnom stanju pa to trebam malo popraviti a i na staklo su mi se pojavile neke žute točke(da li su to alge) i jel bi bilo pametno da i ja uzmem puža,da li on rješava te alge
evo par sličica (ribice u stanju mirovanja)ali sam zaboravila upaliti svjetlo pa su dosta tamne(naravno slikano mobom)
Čak se vide te žute fleke na prvoj slici(na staklu od izad )