a kako da ja svoju ženu obradim
? Imala je ona prije mene crvenkapu u kugli (
) o kojoj se čak i dobro brinula pa je poživjela 3 godine. Za sada mi je taktika oformit mali od 12l za bettu, pa dok se privikne onda 300l sa dva oscara
. Naravno, plus novi nakit ili cipele
. Jel dobar pristup?
Malo sam off-topic, al i ovaj savjet dobro dođe
.
Kada je MM zacrtao da uzme šarplaninca,ja sam bila protiv(bilo je : pas u kuću ja iz nje,ne zbog toga što ne volim pase,već sam imala strah od pasa jer me za guzu ugrizao kad sam bila mala

)
I tako je krenulo nagovaranje koje je trajalo 6 mjeseci,mic po mic...

Ali ja nisam dobila ni nakit ni cipele...

(moram mu pokazati ovaj tvoj sistem)
Svaki naš izlazak u grad bi završio u nekoj knjižari gledajući i listajući o pasima (u mom slučaju šarplaninicima),
pa bi mi svako malo donio iz firme slike i članke skinute sa interneta(tada nismo imali doma net,bilo je to davno,pa bi me vodio u firmu da to ipak malo bolje doživim....
I onda smo otišli (vozili 500 km) pogledati leglo( to smo kao usput obavili vračajući se sa puta)
Ja još uvijek

a naravno muž je već odabrao

I onda nekako ipak otiđemo po štenca(2 mj starog) s time da ja neću ništa vodit brigu
ali....putem (500 km) je puppy umotan u dekicu ležao meni u krilo i tresao se a ja kao prava,dobra majka nastojala da mu to sve bude što manje bezbolno.
I naravno bila sam gotova,to je bila ljubav na prvi pogled....bio je moj ljubimac
Sorry za O:T: pogotovo jer se ne radi o ribicama ali sam morala ispričati..