Pozdrav svima..
Kao što sam i rekao u svojoj
TEMI predstavljanja, početnik sam u svijetu akvarija, te trenutno gruntam oko filtera i hladnjaka.
Trenutno sam u fazi planiranja izrade jednog akvarija, te sam zapeo na rashlađivanju vode.
Optimalna temperatura koju bih trebao imati je između 15-18C (max do 20C). Temperatura sobe se kroz cijelu godinu krece izmedju 22-26C
Radi se o slatkovodnom akvariju zapremnine 100L.
??
Zanima me da li na tržištu postoji komercijalno riješenje za filtriranje i hlađenje vode unutar jednog uređaja? 
Ukoliko ne postoji, prema onome što sam se do sada uspio informirati, opcija je spojiti slijedeću konfiguraciju
Tank--> ulaz u filter --> izlaz iz filtera --> ulaz u chiller -> izlaz iz chillera-->Tank
To bi trebalo ovako izgledati (*upozorenje* veličanstvena grafika iz Painta)

S obzirom da nisam upoznat sa ponudom u našim shopovima, i kvalitetom pojedinih proizvoda, da li mi možete preporučiti kombinaciju filtera+chillera koji bi bili dovoljni za 100L akvarij. Mala napomena, da mi je potrebna relativno mirna voda, tj. bez prejakog strujanja uzrokovanog filterom, te naravno da su chiller i filter sto manji dimenzijama.
P.S. Uzeo sam u obzir i mogućnost montiranja ventilatora unutra poklopca, no to ostavljam kao zadnju opciju jer nisam siguran da bi mogao postici temperaturu vode koja mi je potrebna.