ovo vam je odlična tema, meni su se slične stvari događale u pet centru RI!
bolesne ribice koje ugibaju isti ili nakon par dana,preporuka krivog lijeka, kad sam im poslala mail sa jako puno uskličnika su se ispričali .... EVO
Poštovana gđo Pleše,
zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i upitu te nam je uistinu vrlo žao čuti da su Vaše ribice bolesne.
U međuvremenu smo kontaktirali i kolege iz naše trgovine u Rijeci, kako bi obratili i dodatnu, posebnu pozornost na ribice koje se nalaze u našem prodajnom prostoru. Kako saznajemo od kolega, trenutno su sve ribice u našoj trgovini u Rijeci u redu i u dobroj formi, no kolege će ih svakako imati i pod dodatnim nadzorom kako bi se pravodobno uočile jedinke u eventualnoj latentnoj fazi. Sve ribice su uobičajeno pod svakodnevnim nadzorom naših iskusnih akvarista, koji promptno reagiraju na svaku uočenu promjenu te ribice izdvajaju i liječe u zasebnim akvarijima ukoliko se za to ukaže potreba. Također, posebnu pažnju pridajemo i novopristiglim ribicama.
i čak sam napokon dobila odgovarajući lijek i ribice su ozdravile i upute za korištenje te još neke dodatne savjete