Za one koji čitaju između redova...
Odg: NEVRACANJE I NEPLACANJE ZA STVARI ODNOSNO "PREVARA"
« Odgovor #16 : Jučer u 21:20:52 »
Citirati ovo u Odgovoru
Citat: strasilo - Studeni 14, 2013, 22:57:48 pm
ima jedna stara narodna .... moja baba je znala često reći (laka joj zemlja)
ako si zagrisao govno, onda ga i pojedi ... Wink
jer ovako samo ispada da nemaš pametnija posla u životu i da samo želiš privući malo pažnje na sebe na bilo koji način .... Lips Sealed
Evo da ne mislite da SMO kuge, pozivam SVE koji imaju i najmanju nedoumicu vezano uz ovo da SLOBODNO i u bilo koje vrijeme navratite da se pogleda SVE što imamo od akvaristike!! A ovo je prvi put da se desio problem bilo oko plaćanja, čekanja ili opreme, pa onda dragi gos. novi član salmir koji je izgleda ovdje da bi samo pljuvao jer nije zadovoljan s bilo kakvim dogovorom Angry Angry
1. Oglas je bio na Forumu iz usluge, za ribe, koje su krepale isti tjedan Roll
2. Filter nije bio u oglasu nigdje već ga je ON ponudio i to za cijenu koju MI hoćemo, jer smeta susjedu gdje ga je parkirao Shocked
3. Akvarij je uzet jer mu je smetao a ne što mi je trebao, a sad kad je već namješten i poslagan nemogu u roku 24 ili 48 sati sve preseliti Lips Sealed
4. Zašto se moram ovako na najjadniji način opravdavati i iznositi detalje.... u životu sami biramo društva, nitko te ne gura nigdje osim ako sam nećeš Clown
I potpuno se slažem s mbogdan-om, da se držimo dogovorenog a ne izmišljati i vrijeđati jer se dobije kontra efekt.
@Lili, da smo htjeli mogli smo većimati drugi proff ali... i da stvarno sam trebao SAMO kupiti što mi trebalo a ne ajd kad već ti smeta pa daj