Srpanj 18, 2025, 22:10:56 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Neplaćanje riba i koralja iz oglasa  (Posjeta: 13979 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline delbi

• Član redakcije
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
Odg: Re: Neplaćanje riba i koralja iz oglasa
« Odgovori #75 u: Studeni 17, 2013, 11:53:50 prijepodne »
Uvijek mi je....bas mucno citati ovakve postove...i, nikada ih ne razumijem. Ja to sve volim pogledati i postaviti na ovaj nacin : uvijek...ali bas uvijek me svatko...ali bas svatko moze zajebati....jedan put. I...sto je jos zanimljivije...ako je on sretan...ja budem jos sretniji...ima li ista ljepse nego necime razveseliti...sto se mene tice..nema...makar ja i govno pojeo. Ja budem sretan...a, iskreno se nadam i on....iako......... :)

--------------------------------
sa telefona....sorry na greskama
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline Tanit

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
Odg: Neplaćanje riba i koralja iz oglasa
« Odgovori #76 u: Studeni 17, 2013, 11:54:25 prijepodne »
Čovjek je odlučio to  podijeliti s nama. I neka je!  :up:

Zbog ovakvih stvari bi se trebao otvoriti topic s iskustvima na oglasima. Cijela situacija je naprosto smiješna. Kakva prodaja, pa plaćanje kasnije?  :roll:

Offline PeraCar55

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 24
« Odgovori #77 u: Studeni 17, 2013, 11:59:02 prijepodne »
Uvijek mi je....bas mucno citati ovakve postove...i, nikada ih ne razumijem. Ja to sve volim pogledati i postaviti na ovaj nacin : uvijek...ali bas uvijek me svatko...ali bas svatko moze zajebati....jedan put. I...sto je jos zanimljivije...ako je on sretan...ja budem jos sretniji...ima li ista ljepse nego necime razveseliti...sto se mene tice..nema...makar ja i govno pojeo. Ja budem sretan...a, iskreno se nadam i on....iako......... :)
?
--------------------------------
sa telefona....sorry na greskama
Enjoying cichlids...

Offline zzorann

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #78 u: Studeni 17, 2013, 12:13:14 poslijepodne »
Salmire, gorivo opet poskupljuje, plati covjeku dok je vrijeme  :D Da nisam procitao ne bih vjerovao, kakva bahatost, eh bszajgar, to znaci imat djon-obraz.

salmir

• Gost
« Odgovori #79 u: Studeni 17, 2013, 12:40:17 poslijepodne »
Salmire, gorivo opet poskupljuje, plati covjeku dok je vrijeme  :D Da nisam procitao ne bih vjerovao, kakva bahatost, eh bszajgar, to znaci imat djon-obraz.

Bas ti hvala na savjetu, nasmijao sam se od srca. Hvala ti visokooooo
Ma nemora nikad donijeti novce ni za filter ni za akvarij, kad god mu se nesto desi neka me se sjeti...

Offline PeraCar55

• Punopravni član
« Odgovori #80 u: Studeni 17, 2013, 13:06:31 poslijepodne »
Trajni ban za prevaranta,svi znamo ko je...neka moderatori reaguju.
Enjoying cichlids...

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #81 u: Studeni 17, 2013, 14:34:47 poslijepodne »
nista ban :down:
ali bi uredno trebalo napraviti sticky temu u oglasnicima tipa "nepozeljni trgovci" i da se lijepo vide nickovi koje ces izbjegavati

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #82 u: Studeni 17, 2013, 14:35:25 poslijepodne »
čeko sam da se sve malo smiri,al si digo još veću buru pa neću te više molit da dođeš ni vidjeti ni razgovarati.

niti  vratiti stvari, a niti platiti  :down:

nikakav ban, ionako će osvanut pod drugim nickom, besmisleno je ubijat trolove, treba ih pustit da crknu sami.

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #83 u: Studeni 17, 2013, 14:44:35 poslijepodne »
Trgovao sam sa ljudima sa foruma,ali nikad nisam imao Hvala Bogu ovakvih iskustava.Bilo je i placanja nakon 2-3 mj ,ali su se oni s kojima sam poslovao drzali dogovorenog ;)

Offline Lili

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
  • Fish freak
« Odgovori #84 u: Studeni 17, 2013, 15:32:29 poslijepodne »
neznam kolko ima smisla radit tu crnu listu, jer ce to samo potaknut one na crnoj listi da rade novi nick sa istog ili drugog kompa sto ce opet dat moderatorima/ administratorima vise posla. Imaju pametnijeg za raditi nego se igrat internetskog policajca...

no bilo bi, hm, zgodno uvesti nesto slicno onoj kratkotrajnoj karmi sto je bila, samo vezano iskljucivo za oglase sa obaveznim komentarom za dobiveni plus ili minus. Istina je da bi i to dovelo do povecanja (mozda i nepravednog) posla osoblju forumu...

Treba paziti sto se i kako kupuje. Posteni uvjek naj...., tako da i to treba imati na umu ili to postenje pokazat na drugaciji nacin (rezervacija opreme do sakupljanja potrebnog novaca npr.). Na kraju krajeva svi mi, manje vise, imamo e-banking gdje se moze dokazat uplata na neko ime (u slucaju udaljenijih mjesta ili kad se nema vremena otic do nekog ili je u pitanju neka sprjecenost). plati pa dobijes. Nemres ni novine kupit u ducanu ako ih ne platis, pa ne vidim razlog zasto i drugdje u zivotu nebi bilo tako.

Ja osobno ne saljem nikom nista dok ne vidim na racunu da je uplaceno. Nemam nista protiv nikog, ali moram se nekako osigurati, pa makar bilo u pitanju neka sitra lova. Meni kao nezaposlenoj osobi i tih 20 kuna puno znaci. Tko zna, kad cu imat posao jednog dana, mozda se bacim na poklanjanje koje dosta ljudi prakticira( i svaka im cast na tome). Na kraju krajeva, sve u oglasima je debelo ispod cijene po ducanima. Sto u konacnici ima svoje prednosti ali i mane.

Do sad, da pokucam, nije bilo nikakvih problema sto se tice placanja ili sto drugo. A niko se nije tuzio na mene, pa sam valjda i ja u redu  :clown:

Glede doticne situacije, ne tice me se, ali gospoda bi se trebala spustiti na zemlju i dogovoriti kao ljudska bica za koja svi tvrdimo da jesmo. Nema krivih niti nevinih, svaki od njih je pogrijesio na ovaj ili onaj nacin, ali je iskljucivo na njima da to rjese medu sobom.

Javno prozivanje je izvrstan nacin da se ubrza cijela stvar, to se jedino u cijeloj stvari moze zakljuciti.

Offline bszajgar

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #85 u: Studeni 17, 2013, 17:08:34 poslijepodne »
Za one koji čitaju između redova...

Odg: NEVRACANJE I NEPLACANJE ZA STVARI ODNOSNO "PREVARA"
« Odgovor #16 : Jučer u 21:20:52 »
Citirati ovo u Odgovoru
Citat: strasilo - Studeni 14, 2013, 22:57:48 pm
ima jedna stara narodna .... moja baba je znala često reći (laka joj zemlja)

ako si zagrisao govno, onda ga i pojedi ... Wink

jer ovako samo ispada da nemaš pametnija posla u životu i da samo želiš privući malo pažnje na sebe na bilo koji način ....  Lips Sealed
Evo da ne mislite da SMO kuge, pozivam SVE koji imaju i najmanju nedoumicu vezano uz ovo da SLOBODNO i u bilo koje vrijeme navratite da se pogleda SVE što imamo od akvaristike!! A ovo je prvi put da se desio problem bilo oko plaćanja, čekanja ili opreme, pa onda dragi gos. novi član salmir koji je izgleda ovdje da bi samo pljuvao jer nije zadovoljan s bilo kakvim dogovorom Angry Angry
1. Oglas je bio na Forumu iz usluge, za ribe, koje su krepale isti tjedan  Roll
2. Filter nije bio u oglasu nigdje već ga je ON ponudio i to za cijenu koju MI hoćemo, jer smeta susjedu gdje ga je parkirao  Shocked
3. Akvarij je uzet jer mu je smetao a ne što mi je trebao, a sad kad je već namješten i poslagan nemogu u roku 24 ili 48 sati sve preseliti  Lips Sealed
4. Zašto se moram ovako na najjadniji način opravdavati i iznositi detalje.... u životu sami biramo društva, nitko te ne gura nigdje osim ako sam nećeš  Clown

I potpuno se slažem s mbogdan-om, da se držimo dogovorenog a ne izmišljati i vrijeđati jer se dobije kontra efekt.
@Lili, da smo htjeli mogli smo većimati drugi proff ali...   i da stvarno sam trebao SAMO kupiti što mi trebalo a ne ajd kad već ti smeta pa daj  :clown:

Offline PeraCar55

• Punopravni član
« Odgovori #86 u: Studeni 17, 2013, 17:30:29 poslijepodne »
Da,da,ti si uzeo taj akvarijum da njemu ne bi smetao...nismo mi budale...
Enjoying cichlids...

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #87 u: Studeni 17, 2013, 17:47:01 poslijepodne »
neznam kolko ima smisla radit tu crnu listu, jer ce to samo potaknut one na crnoj listi da rade novi nick sa istog ili drugog kompa sto ce opet dat moderatorima/ administratorima vise posla. Imaju pametnijeg za raditi nego se igrat internetskog policajca...

no bilo bi, hm, zgodno uvesti nesto slicno onoj kratkotrajnoj karmi sto je bila, samo vezano iskljucivo za oglase sa obaveznim komentarom za dobiveni plus ili minus. Istina je da bi i to dovelo do povecanja (mozda i nepravednog) posla osoblju forumu...
treba meni dati da moderiram takve.... :D :D ionako me velika vecina trgovaca zamrzila dok sam bio moderator u oglasima  :D :D

i kad nakupi puno lose karme opet ce se ponovno registrirati :up:

Offline gašo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 65
  • Žuja je zakon
« Odgovori #88 u: Studeni 17, 2013, 17:49:26 poslijepodne »
Ma ne preseravaj se više! Vrati čovjeku robu koju nisi platio! Isprazni i odvezi mu sve to nazad. Koristio si sve to bez ikakve naknade pa zaslužuje čovjek da mu to o svom trošku vratiš! Imaj barem malo obraza i stida i ne javljaj se više na forumu! :asshole:

salmir

• Gost
« Odgovori #89 u: Studeni 17, 2013, 18:49:56 poslijepodne »
Ljudi ja nemam vise komentara na ovo sve, sad sam zvao i opet molio da se dogovorimo sa doticnim BSZAJGAR ali mi Boris i njegova supruga JEBALA MATER BOSANSKU I DA SE SELIM U BOSNU SVOJU DJUBRETARSKU!!!! To je van svih pameti svega, nemam nemam sta reci... neka im bude na cast.... uh jednostavno nemam sta reci posle ovog, morao sam podijeliti sa Vama i vise nemogu nista komentarisati od zivaca vise.... dovoljno sam trpio....

salmir

• Gost
« Odgovori #90 u: Studeni 17, 2013, 18:53:45 poslijepodne »
sory "JEBALA MI JE MATER BOSANSKU I DA SE SELIM U SVOJU BOSNU DJUNRETARSKU"

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #91 u: Studeni 17, 2013, 19:01:51 poslijepodne »

Neka pokuša netko ovo napisati na forumu drugome.....dobiti će ban doživotno!!!

Svoje probleme morati ćete riješiti mimo foruma....ili sudskim putem. Sretno!

...that's all folks...  :lock: