Čeka se to što mi se sve više čini da ćemo uvesti ograničenje reklamiranja na Forumu samo na firme registrirane u Hrvatskoj..bez obzira na EU...
U državi koja uvodi fiskalne blagajne i za sajmove i izložbe ( AkTer mi nekako , jel', pada na pamet -
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Novi-val-fiskalizacije-Kase-mjenjacnicama-sajmovima-izlozbama) ne da mi se, ponavljam -NE DA MI SE, uopće razmišljati da li neki članak, nekog zakona, objavljenog u nekim Narodnim novinama na 47 stranici, treći pasus desno dolje, kači na bilo koji način AkvarijNET ili mene kao predsjednika Udruge osobno... fala lepa...
I kao bonus, nemam se ni volje ni vremena trenutno baviti tom problematikom, AkTer priprema mi je sasvim dovoljno i previše. Ukoliko neki
hrvatski porezni/pravni/računovodstveni stručnjak/ci ima/ju volje i vremena to napraviti pro-bono, nema problema, bit ću zahvalan, te ću moguće i primjeniti odredbe toga u praksi...
Ali trenutno, dok se doslovno ne zna tko i koliko pije, a tko plaća ili ostaje bez gaća vezano uz sve to, mogu vas samo usmjeriti direktno na web stranicu aquareje ukoliko ste zainteresirani za poslovanje s njima..