Malo aktualnih vijesti:
http://zagrebacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=158765A evo propisa i tehničnih uvijeta koje bicikl mora zadovoljavati da nebi pokupili kaznu:
http://www.vecernji.hr/zivot/biciklisti-ova-pravila-morate-paziti-da-izbjegnete-novcane-kazne-clanak-399548E sad, meni ovdje ima jako puno apsurdnih stvari.
Za početak čemu prsluk u gradu ako već imam svijetla i sve moguće kadioptere na biciklu? Van grada bi ga stavio tak i tak jer imam zdrave pameti, no u gradu stvarno ne vidim smisao forsiranja prsluka, to nema nigdje osim kod nas. Plus je jedino što se ovaj problem može rješit s reflektirajućom biciklističkom odjećom.
Nadalje, čemu kadiopteri naprijed i iza ako već imam svijetla (trebalo bi biti obvezno jedino na biciklima s dinamom jer im se svijetla gase dok stoje)? Jel možda automobili i motocikli imaju kadioptere postavljene? Također kadiopteri na pedalama nemaju smisla i zakon je očito pisao netko tko nema pojma o biciklima jer danas pola pedala na tržištu ne dolazi s kadiopterima, a i profi pedale (SPD i slično) nemaju mogućnost postavljanja kadioptera, kako to objasniti policajcu?

Zvono na nekom jačem MTB biciklu? Znate nekog da ga ima?

Iako ajde, bicikl bi trebao imati zvono, a i sad imaju ona električna pa to čak može i proći.
Vožnja po nogostupu zabranjena, ne znam kako će se djeca vozit cestama gdje je ograničenje 70km/h ( a vozi se 90), a i bome prometna kultura prema biciklistima kod nas je nikakva. Staze u ZG znamo svi kakve su, a ostali gradovi se isto tako nemaju s čim pohvalit. Nažalost dosta biciklista se ne može pohvalit svojim ponašanjem po nogostupu, pa vjerujem da je zato zabranjeno svima što nema smisla prema kulturnim biciklistima.
S ovim ostalim se koliko toliko slažem (obvezna svijetla, ispravne kočnice, davanje znaka rukom pri skretanju, kadiopteri na kotačima za bočnu vidljivost, a i prsluk van naselja čak može proć jer nema rasvjete i ceste su puno brže)
Čini mi se da su zakoni pisani tako da kad policija zaustavi bilo kojeg biciklista može naplatit kaznu, jer iskreno ne vjerujem da sve skupa 5% biciklista u RH zadovoljava sve ove tehničke uvijete i propise.
Stvarno ima materijala za mijenjanje ovdje, no nema nikakve inicijative biciklista što se tiče toga koliko sam primjetio.
A evo i jedan prigodan video kako to funkcionira u zemljama gdje je prioritet sigurnost, a ne naplata kazni, nažalost teško da ćemo skoro vidjeti tako nešto kod nas: