Lipanj 30, 2025, 21:45:20 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Kako kazniti ovakve mozgove?  (Posjeta: 8388 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DavorT

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb - Martinovka
Odg: Kako kazniti ovakve mozgove?
« Odgovori #25 u: Siječanj 03, 2013, 22:14:50 poslijepodne »
pazi kakva sadisticka spodoba moras biti da ides ovako nesto napraviti ?!?! to nije ljudsko bice i zasluzio je da ga se nabije na kolac i da lagano crkava u mukama po turskom receptu iz srednjeg vijeka. a i roditelje treba kastrirat da nebi slucajno novog takvog napravili.

Offline g.mizerak

• Trade Count: (+8)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
  • ko pod drugim jamu kopa-najmni je radnik!
« Odgovori #26 u: Siječanj 03, 2013, 23:11:06 poslijepodne »
petarde služe za razmrdavanje mojih živaca dok šećem gradom...
majkuvam balavu i pucačku!! :D :D 

Nije Vedrane to kaj ti osječaš živce-to je iracionalno mišljenje :),nego ti se sluh sa godinama poboljšava i pojačava :D,to moraš tak gledat i ja sam si tak nekak to protumačil  :D i znaš kaj sviđam se sam sebi :-[
život nije što zamišljaš,već momentalna nepobitna činjenica

Offline g.mizerak

• Punopravni član
Odg: Re: Kako kazniti ovakve mozgove?
« Odgovori #27 u: Siječanj 03, 2013, 23:14:50 poslijepodne »
Kao prijasnji veliki fan petardi, sad vec s godinama sve manje i manje mi se bakce s tim, i vlasnik psa, mogu rec da sumnjam da je ovo netko namjerno napravio. Meni je jednom pes zamalo pojeo taman bacenu petardu, tak da mislim da je i ovdje taj slucaj. Tragedija, al sumnjam da je namjerno izazvana...
To je vrlo lako moguće i dapače neki peseki su jako povjerljivi prema "ljudima" pa šta ima koji ku....c bacati ju onda u ograđeno dvorište koje nije njegovo i tamo ne živi njegov pas......?!

Offline g.mizerak

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Siječanj 03, 2013, 23:19:14 poslijepodne »
Moj bivši šef je uvijek govorio da kod nas ljudi razumiju samo dvije stvari: "Udarac u glavu ili udarac po džepu!" U ovom slučaju ja bih predložio da se isprobaju obje metode... -?
Na žalost zakonom su zaštićeni,neko je propisao nekulturu kao zakonski akt,vjerojatno neki pametni mozgovi :D,mada nije smješno...
da nekad su se takve stvari brzo i efikasno rješavale :ac2: :a078: bez puno pompe i emocija,mislim da je sranja bilo puno manje....

Offline Andrijana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
« Odgovori #29 u: Siječanj 03, 2013, 23:39:04 poslijepodne »
Zatvor i novčanu kaznu da se ukenja! Pogotovo novčanu kaznu ako je maloljetan, pa da mu je roditelji do mirovine otplaćuju.

Offline g.mizerak

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Siječanj 03, 2013, 23:43:42 poslijepodne »
U je...ti,pa nisam ni vidio sliku,a ni opis radnje....što je netko rekao da nismo više u kamenom dobu....uuuuu,sad bi za ove idiote izmislio pakleno doba sa najcrnijim scenarijom ali da i drugi gledaju kako su nekad slične u Kini na stadionu gledali.....
1.3 milijarde "duša",a sranja stala maltene preko noći,manje idiotske mašte nego u npr.Crnoj Gori sa 2mil "duša".....

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #31 u: Siječanj 04, 2013, 00:11:57 prijepodne »

Kolko duša ima Crna Gora? :hmmm:  :icon3:

Offline g.mizerak

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Siječanj 04, 2013, 00:26:21 prijepodne »

Kolko duša ima Crna Gora? :hmmm:  :icon3:
Ma tu negdje ali bitno manje 0d Kineza, Renta.....nije vrijeme za detalje ;)

Offline Piranhaa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
« Odgovori #33 u: Siječanj 04, 2013, 00:26:37 prijepodne »
Oh... tuzno...koje stvari zadovoljavaju danasnju omladinu....  :(  
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38

Offline Nelle333

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 30

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
« Odgovori #36 u: Siječanj 04, 2013, 20:27:22 poslijepodne »
evo tu se moze potpisati anketa za Miška ali neznam da li ce imati kakav ucinak na ishod samog slucaja
https://www.change.org/petitions/dr%C5%BEavno-odvjetni%C5%A1tvo-republike-hrvatske-kaznite-po%C4%8Dinitelje-monstruoznog-ubojstva-mi%C5%A1ka#share

Offline Kumek

• Novi član
  • *
Odg: Re: Odg: Kako kazniti ovakve mozgove?
« Odgovori #37 u: Siječanj 04, 2013, 20:57:35 poslijepodne »
Skupina klinaca viče pitomom psu "dođi cuko, dođi, vidi što imamo za tebe" i bace mu petardu. I to onda nije namjerno?
Znaci, klinac prolazi ulicom (pretpostavljam da je klinac bas zbog tog sto se dogodilo), zapali petardu ko milijun puta do sad, i baci je nekam kao milijun puta do sad. I sve je bilo super. Do sad.  Nisam nigdje procitao da je bila skupina klinaca nit da ga je itko mamio s icime.
Pesi nemaju pojma kaj su petarde nit cemu sluze, o opasnosti da ne govorim. Pesi takodjer vole hvatati stvari s poda ustima. Nesto ovakvo se moralo kad tad dogodit.
Kao sto rekoh, i moj pas je zamalo pojeo petardu koju sam ja zapalio i bacio. Hvala bogu da slusa pa je ispalo sve okej, ali...
Not all those who wander are lost

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
Odg: Re: Odg: Kako kazniti ovakve mozgove?
« Odgovori #38 u: Siječanj 04, 2013, 21:34:01 poslijepodne »

Znaci, klinac prolazi ulicom (pretpostavljam da je klinac bas zbog tog sto se dogodilo), zapali petardu ko milijun puta do sad, i baci je nekam kao milijun puta do sad. I sve je bilo super. Do sad.  Nisam nigdje procitao da je bila skupina klinaca nit da ga je itko mamio s icime.
Pesi nemaju pojma kaj su petarde nit cemu sluze, o opasnosti da ne govorim. Pesi takodjer vole hvatati stvari s poda ustima. Nesto ovakvo se moralo kad tad dogodit.
Kao sto rekoh, i moj pas je zamalo pojeo petardu koju sam ja zapalio i bacio. Hvala bogu da slusa pa je ispalo sve okej, ali...

zašto taj klinac prolazi ulicom i pali petarde? i baca ih "nekam"?

sorry, ja sam pohizdila radi dostavljača letaka (koji su sad dobri i pristojni) - a da vidim klinca kak mi pred dvorištem baca petarde uha bi mu na mašnu zavezala i otpremila ga u vlastito dvorište pa nek svojoj mamici i svom tatici baca petarde pod prozorom...

to je moje mišljenje... svatko može hodati ulicom - samo hodati... ja nikog ne ometam, stoga molim da ni mene ne ometaju... :devil:
« Zadnja izmjena: Siječanj 04, 2013, 21:41:16 poslijepodne od Pandorica »
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Kumek

• Novi član
  • *
« Odgovori #39 u: Siječanj 04, 2013, 22:20:10 poslijepodne »
Za tocan razlog ces morat klinca pitat. I vjeruj mi da mog klinca dopremis u moje dvoriste "zavezanih usiju" zato jer je bacao petarde oko tvoje kuce.... nema veze, ne treba mi ban zbog gluposti.
Zna se kad se smije, i kad se ne smije bacat petarde. Imate murju pa prijavljujte. Ovo sto se psu dogodilo JE tragedija. Namjerna il slucajna, da se to mom pesu dogodilo, nebih odgovarao za svoje postupke kad bih otkrio pocinitelja, ali nema potrebe stvarat linc na nekog klinca. Sigurno je skuzii sto se dogodilo, i sigurno mu je zao, al se nebu javio zbog straha. Znam da bi meni bilo neopisivo zao.
Ako sad barem postroze zakon o zlostavljanju zivotinja, i jos vaznije, pridrzavaju se toga, zrtva ovog psa nece bit uzaludna. Jer, iako sam poprilicno siguran da je ovo bio slucajan incident, svjestan sam da ima i previse budala koje su ovakvo nesto ili slicno spremni napravit iz ciste zlobe, a takve treba na vrbu.

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #40 u: Siječanj 04, 2013, 22:25:12 poslijepodne »
nisam mislio da ću i ovdje sresti tako  ograničenih razmišljanja i glupih objašnjenja..
koliko mi se čini da ni dijete od nekih 2-6 godina ne zna što je petarda pa se ne bacaju petarde u dvorište gdje su takva djeca , jer bi dijete najvjerojatnije išlo prema tome jer ispušta zvuk- šišiti, osvjetljava ga plamen i slično ,a pogotovo ne ja u moje dvorište gdje su moja djeca, pa tako ni petarde gdje je moj pas koji je za mene dijete..ako se nisam u stanju odnositi prema njemu kao prema živom biću koje ima svoje potrebe i pravo na dostojanstven život ne trebam ga imati.
      za ovakvo nešto nema opravdanja. ovo je sad napravio ovom jadnom živom biću, sutra će uzeti pušku i pobiti 26 tero djece, i budemo se čudili pa do je do sad bilo samo u Americi..neće mu biti dovoljno gledati muke životinje nego će htjeti nešto uvjerljivije, nešto što će iskazati svoju patnju na njemu razumljiv način u kojoj će uživati.
 takvim osobama nije mjesto u ljudskom društvu.. ne vjerujem u preodgoj i mijenjanje ponašanje.. narodna mudrost nije za zanemariti " Vuk dlaku mijenja, a ćud nikad", tako i to bezosjećajno stvorenje  ostat će i dalje takvo samo će naučiti bolje glumiti  da ga se odmah ne prepozna i prokuži.
Pandorica u pravu si kad si  prijavila kretena koji je udarao tvog psa novinama,samo za moj ukus preblaga ja ne bih na tome završio pa kud puklo, pa da vidi kako je to kad njega mlati netko kome on ne može ništa..
     i da meni netko ubaci petardu u dvorište bez obzira da li bio pas unutra ili ne, ne mislim, nego sam siguran da bih mu prosuo sve zube iz obje vilice, takav vid "zezancije" je krajnje kretenski i neprimjeren, jer kreten koji baca tu petardu ne razmišlja da možda malo dijete spava u sobi  ili netko bolestan leži i liječi se i sad odjednom BUUMM..koji je to šok i strah za te ljude.
     ne znam kako će se riještiti ovo s ovim stvorenjem koji je moglo to uraditi ovom jadnom psiću, ali ja znam kako će završiti svaki koji povrijedi moju intimu i moje vlasništvo i ljude ili životinje koje su meni drago i koje  volim pogotovo u mom dvorištu i mom domu..bez obzira poslije na posljedice po mene..

Offline Kumek

• Novi član
  • *
« Odgovori #41 u: Siječanj 04, 2013, 22:43:29 poslijepodne »
Ti bi klincu izmedju ajmo rec 10-15 godina izbio zube i vilicu zato jer je bacio petardu u tvoje dvoriste. Bravo. Svaka cast. Problem rijesen.
Djete od 2 godine, mozda, al od 4 pa na dalje, sumnjam da ne zna sto je petarda. Moguce da nije potpuno svjesno opasnosti koje ona donose, ali zna sto je to.
Ako sam dobro procitao, lik ima visoku ogradu. Moguce da se cak nit ne vidi kroz nju. Nitko ne zna sto se dogodilo. Tj, netko zna, al suti.
Ne kuzim kakav sklop u glavi moras imat da odmah pretpostavis najgore. I ne samo to, nego bi se vi zdravi, zreli, odgovorni, sigurno i sexy odrasli obracunavali s klincima kojima se prakticki jos ni testisi nisu posteno spustili tako da bi im usi u masne vezali, ili jos brutalnije, izbijali im zube i vilicu jer je djete, ne bas u potpunosti svjesno opasnosti svojih radnji bacilo petardu? U vase dvoriste.
Pa koji je vama kuki?

Offline zeki972

• Punopravni član
« Odgovori #42 u: Siječanj 04, 2013, 22:54:58 poslijepodne »
nemoj  mi pametovati i držati moralne pridike.. da li se vidi kroz ogradu ili ne to je nebitno,i ne izvlači neke stvari iz konteksta... zna se da to dijete koje ti sažaljevaš po zakonu od 10 ili 12 ili 15 godinaa nema pravo ni kupiti niti bacati petarde, a ako ih već baca koji je to način bacati ih nekome u dvorište??!  neka si ih baca mami i tati u u krevet i kuću.
      ako te zanima "malome" od 15 godina bi svakako lupio dvije šamarčine da ih zapamti  za cijeli život,  a tati koji ga je tako odgojio i omogućio mu da kupi petarde  bih izbio sve zube..e tako ću ja problem rješavati koji se događa u mom dvorištu..a taj klinac od 15 godina je prestao biti klinac za mene onog časa kad je ugrozio život nekoga u mom dvorištu.. da je taj "klinac " došao i tražio i hrane i vode od mene dobio bih ih, i ne samo on nego i odrasla osoba, a da baca nešto što može povrijediti moje dijete ili psa u dovorištu ja ga više ne smatram djetetom nego potencijalno opasnošću za život mog djeteta i obitelji , pa i psa
a  ti ga rješavaj kako ti hoćeš u svom dvorištu..

Ti bi klincu izmedju ajmo rec 10-15 godina izbio zube i vilicu zato jer je bacio petardu u tvoje dvoriste. Bravo. Svaka cast. Problem rijesen.
Djete od 2 godine, mozda, al od 4 pa na dalje, sumnjam da ne zna sto je petarda. Moguce da nije potpuno svjesno opasnosti koje ona donose, ali zna sto je to.
Ako sam dobro procitao, lik ima visoku ogradu. Moguce da se cak nit ne vidi kroz nju. Nitko ne zna sto se dogodilo. Tj, netko zna, al suti.
Ne kuzim kakav sklop u glavi moras imat da odmah pretpostavis najgore. I ne samo to, nego bi se vi zdravi, zreli, odgovorni, sigurno i sexy odrasli obracunavali s klincima kojima se prakticki jos ni testisi nisu posteno spustili tako da bi im usi u masne vezali, ili jos brutalnije, izbijali im zube i vilicu jer je djete, ne bas u potpunosti svjesno opasnosti svojih radnji bacilo petardu? U vase dvoriste.
Pa koji je vama kuki?

Offline Andrijana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
« Odgovori #43 u: Siječanj 04, 2013, 22:59:37 poslijepodne »
Kumek dragi, klinac od 14, 15 godina nije svjestan opasnosti ??? Možda ako je mentalno zaostao! A roditelji koji klincu od 10-ak godina daju da se "igra" petardama?  RETARDIRANI!!! I kavka osoba može postati takav klinac uz retardirane roditelje? RETARDIRANA!!

Zeki972, stoji apsolutno sve što si napisao.

Offline zeki972

• Punopravni član
« Odgovori #44 u: Siječanj 04, 2013, 23:06:25 poslijepodne »
Kumek dragi, klinac od 14, 15 godina nije svjestan opasnosti ??? Možda ako je mentalno zaostao! A roditelji koji klincu od 10-ak godina daju da se "igra" petardama?  RETARDIRANI!!! I kavka osoba može postati takav klinac uz retardirane roditelje? RETARDIRANA!!

Zeki972, stoji apsolutno sve što si napisao.

hvala Adrijana

Offline Therion

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #45 u: Siječanj 04, 2013, 23:07:41 poslijepodne »

Offline g.mizerak

• Punopravni član
« Odgovori #46 u: Siječanj 04, 2013, 23:29:50 poslijepodne »
Pa koji je vama kuki?

Čuj,ti si vidim malo mlađa generacija i nije te dohvatio odgoj bivše države,tamo si se sa 2 godine odučio bacati po podu na javnim mjestima ako si uopće mogao doći na takvu ideju ako nešto ne dobiješ što želiš,jer si dobio odmah javno što ne želiš,sa 4-5 god. već si znao gdje što i kako,ako si zaboravio najbliži stariji bi te kojim "fizičkim dodirom" na to upozorio ;),a kada si stasao u junca od 12-15 pa i 20 i imao fiksne ideje onda si te ideje koje si počinio "popio" takoda  do kraja života nisi žedan takvog"pića" zbog kojeg si ožednio.

Takve stvari su se i tada događale ali u daleko manjem omjeru i bili su doista izolirani incidenti,danas je to skoro pa normalno jer kulture i odgoja nema,jer su roditelji ti koji trebaju to prenjeti na dijete,a kako će kreten nešto pozitivno prenjeti na kretena osim napraviti većeg idiota.

Takvom stanju ponajviše doprinose maloljetnički zakoni koji ih štite ko  Ličke medvjede,samo što medo ne dira ako ga ne diraš.
Tako da će ubuduće sigurno biti još puno takvih sranja,na žalost ali svaki klinac bi trebao imati na umu da ga zakon nijedan neće zaštiti od kratkog fitilja starije generacije,bez obzira na zakon.

Ima stara poslovica vrlo slikovita i poučna nije namjenjena za djecu već za odrasle kretene"ja tebe odležim,ali ti doktore ležiš zauvijek"
takve stvari svatko treba imati na umu ko god ide raditi sranja koja sigurno svjestan ne bi poželio da njemu neko radi ;)

Offline Kumek

• Novi član
  • *
« Odgovori #47 u: Siječanj 04, 2013, 23:47:21 poslijepodne »
Ma nebih rekao da je klinac od 15 god retardiran. Ali da je neiskusan, to definitivno.
Evo recimo, ja do predprosle godine nisam znao da postoje psi koji ne bjeze od petardi nego ih idu ulovit. Znaci, nije ravnodusan prema njoj, ne ignorira ju, nego sve mora bit u ustima, pa i petarda.
Ako vi niste u mogucnosti pojmit da postoji velika sansa da je ovo nesretan slucaj, a ne neko veliko planirano zlodjelo mentalno retardirane djece, onda stvarno ne znam sto bih rekao.
Petarde su prelako dostupne. Ako netko misli da djeca od 10 godina nemaju svoju volju, i da su pod 24/7 nadzorom staraca, te da su ti starci upiceni u svaku pomisao svog djeteta onda stvarno bi morali malo porazmislit koga je ispravnije etiketirat s pojmom retardiran.
Mi smo ko klinci sjedali na tramvaj, vozili se do dubrave i ako te na izlaskuiz trama nije lik ponudio s arsenalom, morao si ipak prosetat do Konjscinske(Ulica u zg). S tim da smo imali mali do nikakav djeparac, tak da se stedilo unaprijed. Onda je kutija piratica kostala oko 5 banki ak se ne varam, dalo se nabavit u pol cijene ako si kupovao u zadnji cas. Ovo sto danas orion i mirnovec prodaju pod pirat je jeftino kinesko smece. Al hej, barem je kutija je 8 kn. Ovak i onak su sad vec piratice preslabe za aktivnog i nadobudnog ljubitelja glasne pirotehnike.
Pitao bih vas da li nikad niste napravili nesto, nevazno kolko bezazleno, a sto je na neki nacin moglo ozlijediti nekoga drugoga, al vec znam odgovor. Ipak ja uvjek pogodim forum s moralnim vertikalama, djevicama s 4. djece, nepogresivim perfekcionistima.....
I da, da nebi bilo da pravdam ikoga. Volim bacit tu i tam oko nove pokoju petardu, svake godine sve manje i manje, al svejedno je gust :D
Ni na koji nacin ne podrzavam nestrucno lol i nesavjesno lol koristenje bilo kakve pirotehnike. Pogotovo ako ugrozava neciji zivot ili je u mogucnosti na bilo koji nacin ozlijediti ikoga. Pa cak nit bacanje petardi u tudja dvorista.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #48 u: Siječanj 05, 2013, 00:02:41 prijepodne »
Kumek mislim da si ti fulao temu.. Nikog nezanima koliko koja petarda dode, koje su dobre, koje su jace i td...  :roll: Ja se u potpunosti slazem sa ostalim ljudima dok s tobom bas i ne.. Nekazem da grijesis, sve je to moglo biti slucajno, ali slucajno baciti nekome petardu u dvoriste od toliko mjesta oko sebe to nemoze nikako biti slucajno.. Vidim da si moje godiste, ali malo mi previse djelujes nervozan preko poruka i zelis biti u pravu, dok drugi pricaju jedno i svi su za to, ti pricas drugo i uvjeravas ljude da klinac koji je to ucinio nije kriv.. Mozda on nije kriv na neku ruku, ali njegovi roditelji sigurno jesu.. Inace nevolim petarde, nisam ih zapalio ima sigurno 10god, znaci u tih deset godina sam samo prskalicu zapalio, jer me to neprivlaci.. Ali na neki nacin razumijem djecu, ali nekuzim njihove roditelje zasto to dopustaju i uce ih krivim stvarima i salju na krivi put.. Ovo za psa je jako zalosno, da nemoze biti gore, jer kako kazu moglo se u dvorsitu naci dijete, sto bi onda bilo, opet bi ispalo da je to slucajno.. Za mene su to neodgojena djeca (nemora biti retardirano, retardirano dijete je takvo iz mnogo nacina, o tome necemo) i to je to, nema se oko toga sto raspravljat.. Ja u tom trenutku bi uhvatio klinca za usi i pravac roditeljima, ako roditelji nebi poduzeli nista u tom slucaju, prijavio bi roditelje..  :down:

Offline Kumek

• Novi član
  • *
« Odgovori #49 u: Siječanj 05, 2013, 00:17:38 prijepodne »
Ma ja samo zelim rec da prije nego se poziva na linc, i proziva ljude psihopatima i retardiranima ljudi moraju shvatit da nismo svi isti. Nit ja pratim nogomet, pa se ne cudim silnoj naciji koja je zaludjena njime. Lako je pogrijesit, a dovoljno ti je jedna banalna greska da ostanes obiljezen cijeli zivot. I ti, a i netko drugi koji je zbog tvoje nesmotrenosti i nepaznje nastradao.  Svatko ih moze kupit, ak ne u ducanu, svercer te nece pitat kolko imas godina. Jeftinije su od zraka.
I ne, ne kazem da klinac nije kriv. Kriv je i trebao bi snosit odgovornost. Ne njegovi roditelji nego on. Roditelje stavit pod nadzor nakon toga, pa se lako utvrdi njihov (ne)odgoj.