Ma nebih rekao da je klinac od 15 god retardiran. Ali da je neiskusan, to definitivno.
Evo recimo, ja do predprosle godine nisam znao da postoje psi koji ne bjeze od petardi nego ih idu ulovit. Znaci, nije ravnodusan prema njoj, ne ignorira ju, nego sve mora bit u ustima, pa i petarda.
Ako vi niste u mogucnosti pojmit da postoji velika sansa da je ovo nesretan slucaj, a ne neko veliko planirano zlodjelo mentalno retardirane djece, onda stvarno ne znam sto bih rekao.
Petarde su prelako dostupne. Ako netko misli da djeca od 10 godina nemaju svoju volju, i da su pod 24/7 nadzorom staraca, te da su ti starci upiceni u svaku pomisao svog djeteta onda stvarno bi morali malo porazmislit koga je ispravnije etiketirat s pojmom retardiran.
Mi smo ko klinci sjedali na tramvaj, vozili se do dubrave i ako te na izlaskuiz trama nije lik ponudio s arsenalom, morao si ipak prosetat do Konjscinske(Ulica u zg). S tim da smo imali mali do nikakav djeparac, tak da se stedilo unaprijed. Onda je kutija piratica kostala oko 5 banki ak se ne varam, dalo se nabavit u pol cijene ako si kupovao u zadnji cas. Ovo sto danas orion i mirnovec prodaju pod pirat je jeftino kinesko smece. Al hej, barem je kutija je 8 kn. Ovak i onak su sad vec piratice preslabe za aktivnog i nadobudnog ljubitelja glasne pirotehnike.
Pitao bih vas da li nikad niste napravili nesto, nevazno kolko bezazleno, a sto je na neki nacin moglo ozlijediti nekoga drugoga, al vec znam odgovor. Ipak ja uvjek pogodim forum s moralnim vertikalama, djevicama s 4. djece, nepogresivim perfekcionistima.....
I da, da nebi bilo da pravdam ikoga. Volim bacit tu i tam oko nove pokoju petardu, svake godine sve manje i manje, al svejedno je gust

Ni na koji nacin ne podrzavam nestrucno lol i nesavjesno lol koristenje bilo kakve pirotehnike. Pogotovo ako ugrozava neciji zivot ili je u mogucnosti na bilo koji nacin ozlijediti ikoga. Pa cak nit bacanje petardi u tudja dvorista.