Srpanj 22, 2025, 13:47:42 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Novi zakon  (Posjeta: 5012 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tomek1221

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: Novi zakon
« Odgovori #75 u: Studeni 09, 2011, 12:17:39 poslijepodne »
 :up:

Offline Force

• Punopravni član
  • Dob: 42
« Odgovori #76 u: Studeni 09, 2011, 13:53:57 poslijepodne »
ovo što se događa sada kod nas je raspad sustava, što državnog, što sustava vrijednosti i gubljenje povjerenja ljudi u institucije i to masovno...

povijest uči što se u takvim slučajevima događa...

:D :D :D :D

Offline sifra100

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • život je bajka !!!!!!!!!
« Odgovori #77 u: Studeni 09, 2011, 17:14:12 poslijepodne »
Viva La Revolución   

ma život je lijep ???????

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #78 u: Studeni 09, 2011, 19:09:18 poslijepodne »
Predizborni plakat  :grupnjak:

Offline Njofra

• Punopravni član
« Odgovori #79 u: Studeni 09, 2011, 20:19:57 poslijepodne »

Zakonodavne stvari teško ćete promijeniti jer one su u gotovo svakoj državi zapadne civilizacije jednake sa plus minus nijansama. Država će uvijek štititi sebe pa i po cijenu propasti malog čovjeka.

No, nemojte se žaliti, govorim uopćeno i nije nikome konkretno upućeno, na vlast. Ona je takva KAKVU STE JE SAMI BIRALI odnosno većina naroda. A također ona je zaista onakva KAKVU JU ZASLUŽUJEMO jer izgleda da nismo u stanju na običnom papirnatom listiću zaokružiti bolji izbor nego će se i u ovim izborima instalirati lažna dilema ILI PLAVI ILI CRVENI. HDZ ili SDP koji su samo lice i naličje iste stvari. I ništa se konkretno i iz temelja neće promijeniti...a biti će još i gore kad uđemo u EU a ove dvije velike stranke se obje zalažu za Uniju....e pa narode kako si izaberete tako će Vam i biti.
Pa prijatelju ako mio nismo u stanju,....ajde daj mi ti jednu opciju.... Nažalost je tako da je jau skoroj budučnosti ne vidim,...ili sam slijep...neznam. Jednostavno ...eto svi koaliraju sa svakim svi se znaju i svi su teške kolege...i gade mi se svi. I šta da izaberem. Ne smatram se glupim,..promišljam dobro ali ...ja ne vidim nikoga. Tako da ...nemoj se ljutit.....bez veze je reć da smo si sami krivi.
Ajde prosvijetli me....bit če mi drago... :)
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline tony_ri

• Punopravni član
« Odgovori #80 u: Studeni 09, 2011, 20:24:52 poslijepodne »
ovo što se događa sada kod nas je raspad sustava, što državnog, što sustava vrijednosti i gubljenje povjerenja ljudi u institucije i to masovno...

povijest uči što se u takvim slučajevima događa...

:D :D :D :D

po meni nema bas smisla stavljati slike covjeka koji je bio terorist,njegova idealna država bila je SSSR pod staljinom

one koji se nisu slagali s njim redovito je ubijao-citava sela,zene,djecu-sam je izjavio da je nuklearno naoruzanje na kubi bilo pod njegovom kontrolom-ispalio bi ga na SAD

bas bi te i che i staljin pitali sti mislis o zakonu,dapace ako bi se usudio nesto reci che bi ti poslao metak u glavu,a njegov uzor staljin u logor u sibir

o njemu puno govori da je skoncao okruzen sa par istomisljenika,progonjen kao pas po prasumi

ima puno pozitivnih likova/ljudi u povijest koji trebaju biti ideali,ali ernesto che guevara sigurno nije jedan od njih

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
« Odgovori #81 u: Studeni 09, 2011, 20:49:22 poslijepodne »
Staljina nama treba, on bi izresetal i male i velike, nema kod njega razlike.

Pa kad bi koknul jednog velikog da vidis kak bi svi drugi odmah ispunili svoje obaveze prema malim.

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #82 u: Studeni 09, 2011, 21:09:16 poslijepodne »

Pa kad bi koknul jednog velikog da vidis kak bi svi drugi odmah ispunili svoje obaveze prema malim.

O da, isto kao sto neki misle kako Kinezi streljaju sve od reda dok u stvarnosti nadrapaju samo oni kojima je itekao rok trajanja  ;) 

Offline Werther

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • Betta Svijet
« Odgovori #83 u: Studeni 09, 2011, 21:12:10 poslijepodne »

Nevezano na Staljina... @Malky, pa što ti bi da opet promijeniš avatar? Pa šta je ovo sad? :o Onaj prethodni je bio puno veseliji, a onaj prije njega da ne spominjem! :D