ne u pola...manje...
a gledaj, dizat će se prašina par dana, poslije ćemo se utopit u novim aferama i glupostima..
sjećate li se ZAKONA O GOLFU??!?! Pretpostavljam da vam nije nešto zanimljiv, ali to je doslovno zakonska, feudalna otimačina, kao u srednjem vijeku! Ovo je samo nastavak takve prakse, koja je moguća jer svi ŠUTIMO i palimo se jedino na jebene partizane i ustaše, sjeme se zatrlo i jednima i drugima i budalama koje se na to pale i slijedom toga glasaju...
A što se ovršitelja tiče, pošto je svatko danas u ovakvoj državi ( zaslugom političara najviše) podložan gubitku posla, ne nalaženju novoga, te slijedom toga moguća žrtva ovršitelja, Mislim da će oni koji imaju, otkopati ono što su 95'te pospremili ... ovo što se radi je silovanje ljudskog dostojanstva, a ljudi su već ionako na rubu..mislim da će biti mrtvih zbog ovoga..
Ako se ne varam, mislim da članak 34 Ustava RH govori nešto o nepovredivosti doma, ne da mi se provjeravat.. bio ja dužan ili ne, u pravu ili u krivu, ne ulaziš mi u kuću nepozvan, ne odnosiš mi stvari, ne šikaniraš mi obitelj svojom pojavom... ako to radiš, bez obzira što sam pacifist, izlažeš se opasnosti da ne izađeš iz moje kuće u koju nisi pozvan, na svojim nogicama , na kojima si ušao...
ni meni nakon 20 godina odrastanja i života u ovakvoj državi više ne treba puno da počnem pucati ..prvo po šavovima, za poslije tko zna...