ukoliko HDZ ikada više dođe na vlast u ovoj državi nakon svega što se saznalo i što će se sve saznati, a to nije ni pola onoga što se zaista događalo
Ja se nadam da će ih potrpat po zatvorima i da nikad više neće izać otamo, a kamoli da dođu na vlast. No to su nažalost samo moje želje... 
koliko su ljudi ovdje glupi, nebi se ni cudio da opet hdz dode na vlast! nist cudno od tog zbivanja nebi bilo, ili bar uđe među prvih 3 na glasackom popisu, ako nepadnu na istrazivanju..
svima nam je tesko i svako od nas snosi neke posljedice, ali kad je rijec o tome, svi kukaju a nigdje nikoga da nesto pokrene..
ova zemlja, tj mali ljudi ce cekati zadnji trenutak da dode, pa ce onda MOZDA reagirati.. kako je u drugim drzavama, nesto krivo krene, odma prosvjedi, iako se ni tamo vise nista nemoze uciniti, a kamoli u rh!!
sto se tice posla, kako cannibal kaze da ga uvijek ima ako ga trazis, tu se neslazem s njim, ja imam 24 godine, trazim posao dobrih 3 god i nisam nasao nista.. Radim za sada nocne kao cuvar, za sitne novce, okrenem se i nemam ih vise, sta je tu je, bolje ista neg nista..
tu poslovicu "ima posla, tko hoce radit" govore svi oni koji rade, tj imaju stalan posao, a oni koji nerade a traze, tesko je za povjerovat u tu poslovicu, tako da ovo sve nevodi nikamo, samo u krivom smjeru..
p.s. slazem se sa kolegicom "Gwyneeth"..
"šta rec, BIT ce bolje"!!