Pozdrav svima,
ne znam odakle vise da krenem..od pocetka..cayman 60, 75L, efektivno 65L...akvarij u pogonu 2 godine, stim da je podloga nova ubacena prije 3 mjeseca, zadrzano 40% vode...svjetlo 4x24 w t5ho i to grolux+3x6500k sylvania 8 sati dnevno od cega 3x24 rade 4 sata pa se dodatno ukljucuje jos jedna 24w, co2 u zutom-konstantno BOCA, filtracija 2x tetratec i to 700 i 400, makro i mikro elementi...i to makro 3x5ppm nitrata, 3x5 kalija i 3x0,5 ppm fosfata, mikro-profito....
bilje rotala rotundifiola, alternatera, lysymachia numularia, ludvigia repens,,HM, zasadjena cuba, anubias..elocharis..e sada problemi...nikako da se rijesim koncaste zelene alge i bilo je nesto zelene bradate po listovima alternatere..po staklu ima dust alge ali to nije za brigu...
po podlozi se hvata kao zelena bradata zajedno sa koncastom algom...ne znam sta vise da radim ...pokusavao da smanjim fotoperiod na 6 sati,,,pa gnojenje isto tako ne ide...mjenjao 2x sedmocno po 30% vode..ubacujem i easy carbo 2ml svaki drugi dan..pomagajte pls inace sve ode u smece...
vise sam ocajan..jedino da probbam jos sa 3% hidrogenom po algi...uhhh