@Renta i Bolek
A cuj, gledam cijenik:
186 Reflektor P2 2X80W kos 1542x116x46 117,50 EUR
puta 4 komada blizu 500€, a jos kablaze, pa sajle za visati, pa timeri i sl. digne se to. A za tu cijenu dobijem u najmanju ruku ATIja, a uz malo nadoplate i FM.
@Grof
A grofe bio sam racunao DIY varijantu, ali ono totalno u detalje, znaci prava keramicka grla, kvalitetne prigusnice, kabeli i zice, timeri, uticnice, sklopke, reflektori, ventilatori, trafo za ventilator, postolje za sve to, plastifikacija, sajle za vjesanje, ljepilo, silikon, svemoguce vide, akrilik za ispod lampi staviti ma sve sto mi je palo na pamet i dosao sam do jako slicne cifre od ATI SunPower. Tipa 50-80€ jeftinije.
Vec sam se dvaput zeznuo i kao rekao idem DIY varijantu, dosta je jeftinija jer sam racunao samo grla, prigusnice i reflektore i kao, vidi koliko mogu ustedjeti s DIY. A poslje, ajme zaboravio to kupiti, joj samo jos to, pa ovo pa ono, i odeeeeeeeeee

Posto imam odlicnu cijenu ovih kompleta od Petra iz CMA, uopce se necu zezati radi ustede od 50€, a sigurno necu napraviti onako kao sto ce ATI ili FM.
A druga stvar sto je bitna je u dugorocnom planu (za 4-5 godina) da se zena i ja selimo iz Trogira u Split. I onda neznam hocu li ovakav koncept imati akvarija i uopce hoce li biti natkriven ili ce biti otvoren. I onda bi htjeo, kada sam vec sada davao grdne novce za svijetlo, da mogu samo nastaviti koristiti ovo svijetlo, jer je ljepo za vidjeti i za vanjsku upotrebu