Ma sve 5....rekao sam - ako je u edukacijske svrhe, zasto da ne. Mozda se nisam dobro izrazio....
Postavi ti cijev, zasto da ne. Nabavi najbolju mogucu podlogu, pa je jos dodatno obogati sa najkvalitetnijim "obogacivacem podloge". Pribavi tablete, gnojiva, prihrane i dohrane, zasto da ne, sigurno to nije beskorisno, kad tad ce dobro doci. I naravno, detaljno se o svemu informiraj, nauci i prouci, nikad neznas gdje ce ti bas to znanje zatrebati.
Ono sto sam zelio reci....nekako me drmnuo napad paranoje, da nebi dosao u "napast" sve odjednom isprobati i upotrijebiti..... znas ono, sprica ovoga, 10ml onoga, tabletica neceg treceg....

Mislim, znam kako je prosao moj eksperiment na tu temu, mali akvarij, relativno malo biljaka, na srecu, nije bilo riba ni nicega u njemu. Pa malo co2, malo profita,malo tabletica, malo ovog, malo onog....za 5 dana sam imao smrdljivu sluz, debljine dobrih 10cm na povrsini vode, mutnu vodu, smrdila kao vrag....i neces vjerovati, kad sam to sve smece pokupio, niti jedne biljcice, listica, korijencica, nikakvog traga da je tu ikada bilo biljaka....dakle, sva sluz su ustvari strunute i spaljene biljke. Za samo 5 dana....

OK, sad mi je to smijesno, onda mi vjeruj nije bilo ni najmanje...... tako da, samo polako, nauci sve sto mozes, pripremi se, ali cvrsto odluci da ces u samom pocetku sto je manje moguce od toga isprobati i primjeniti...i ne odstupaj od toga....