Koliko uopce ima smisla....ali....
Ja sam citao da ljudi bas nista ne dobivaju s tim "kupovnim" smjesama, odnosno slabu do nikakvu reakciju, pa sam bez obzira sto koristim gotov proizvod, smjesu napravio prema receptu koji sam ovdje nasao.... i zadovoljan.
A ovo ostalo sto si pisao.... ma, vidi.....uglavnom podjeli na tri kategorije - brljatori-pocetnici (tj,mi, vecina nas), iskusni akvaristi, i vjerski fanatici kao treca skupina. Prvih je najvise, predstavnike ove zadnje grupacije na srecu nisam jos primjetio... vjerovatno ih ima, ali eto...
Tebi, meni, nama....sasvim svejedno sto je, kako je, i odakle je dok god nam cijenom pase, radi, i daje nekakve rezultate...na srecu nasa ocekivanja su skromnija od ovih iskusnih akvarista, pa cemo onda lakse preboliti i 200kn za nesto sto ionako mozemo sami napraviti. Ja kupio nutrafin. Imao para. Za drugi akvarij pronasao na ulici 2 plasticne boce, komad crijeva kupio....i imam 2 co2 sistema koja rade identicno svoj posao. jedan ima ljepu bocu, drugi ne lici na nista, ali cinjenica je da jednako rade... A nekakva co2 boca od 200 kila....ne hvala, toliko lud nisam.... a vremena toliko u zivotu imam da dva puta mjesecno smuckam malo vode i secera.....