Svibanj 13, 2025, 01:01:34 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: T-Com - oprez, promjena paketa  (Posjeta: 5817 vremena)

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline toncek12

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Odg: T-Com - oprez, promjena paketa
« Odgovori #25 u: Veljača 14, 2011, 17:19:50 poslijepodne »
2.1 sam promijenio 15gb paket u flat, flat je vrijedio od 3.1.

dobio sam nedavno račun, sve ok.

znači, kiksao je neki kreten koji je tvoj zahtjev obradio prekasno. bad luck.  :down:

tako je i kod mene bilo isto... ja im ne bi platio taj račun jer garantiraju prebacivanje paketa sljedeći dan..ako imaš sve crno na bijelo ne mogu ti ništa..

Offline Dombe

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
« Odgovori #26 u: Veljača 14, 2011, 17:57:55 poslijepodne »
Meni se desila gotovo ista situacija.

i? kaj je bilo na kraju?  da barem znam cemu se mogu nadat
Stari im je rekao da da on to neće platiti.I nije. :D

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
« Odgovori #27 u: Veljača 14, 2011, 18:47:54 poslijepodne »
2.1 sam promijenio 15gb paket u flat, flat je vrijedio od 3.1.

dobio sam nedavno račun, sve ok.

znači, kiksao je neki kreten koji je tvoj zahtjev obradio prekasno. bad luck.  :down:

tako je i kod mene bilo isto... ja im ne bi platio taj račun jer garantiraju prebacivanje paketa sljedeći dan..ako imaš sve crno na bijelo ne mogu ti ništa..

imam drek crno na bijelo, da sam napravio print screen onda bih imao neki dokaz al kak mi to nikad nije trebalo nije mi bilo na kraj pameti to radit. jedino se moze vidjet da se nakon 2.2. povecao promet skidanja kojeg do tad nije bilo u toj kolicini jer  sam imao paket od 15GB

nit ja nemam dokaz da sam promjenio paket tog i tog nit nisam imao pojma da su oni prebacili tek 8.2 dok mi frajer to nije rekao

Offline Malky

• Punopravni član
    • Akvarij NET
« Odgovori #28 u: Veljača 14, 2011, 18:49:34 poslijepodne »
Meni se desila gotovo ista situacija.

i? kaj je bilo na kraju?  da barem znam cemu se mogu nadat
Stari im je rekao da da on to neće platiti.I nije. :D

a daj mi reci jel mi radi toga mogu onda blokirat telefon jer prikljucak mi glasi na tatu. jer ako ce mi ukinut samo ADSL neka, al ako to kaci onda i telefon onda sam u banani

Offline Dombe

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
« Odgovori #29 u: Veljača 14, 2011, 19:27:24 poslijepodne »
Mislim da ne mogu.

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Veljača 14, 2011, 19:31:14 poslijepodne »
itekak mogu, no dobro možda ne telefon, ali adsl će ti blokirat i plaćat ćeš još zatezne kamate koje su od sada uveli (mislim da je bilo i prije, ko ćeih više znat  :dead: )..
ovo mi sad sve više liči na ono vrijeme kada nije bilo adsl-a pa smo pušili dial up broojeve u maleziju i neke države na petom kontinentu, pa si si mogo rit obrisat, a telefon si moral platit, jer su ti rekli kaj si niste skinuli program da vam blokira dial up..sve u svemu, to je moguće samo kod nas, žalosno al isitino..
jbg...malky, jesi se javio renti, možda bi ti on mogo nekaj sčeprkat jer ipak, negdje mora postojat da si ti njih zvao i da su ti tad i tad kopali po tvom korisničkom računu..

Offline Malky

• Punopravni član
    • Akvarij NET
« Odgovori #31 u: Veljača 14, 2011, 20:07:21 poslijepodne »
itekak mogu, no dobro možda ne telefon, ali adsl će ti blokirat i plaćat ćeš još zatezne kamate koje su od sada uveli (mislim da je bilo i prije, ko ćeih više znat  :dead: )..
ovo mi sad sve više liči na ono vrijeme kada nije bilo adsl-a pa smo pušili dial up broojeve u maleziju i neke države na petom kontinentu, pa si si mogo rit obrisat, a telefon si moral platit, jer su ti rekli kaj si niste skinuli program da vam blokira dial up..sve u svemu, to je moguće samo kod nas, žalosno al isitino..
jbg...malky, jesi se javio renti, možda bi ti on mogo nekaj sčeprkat jer ipak, negdje mora postojat da si ti njih zvao i da su ti tad i tad kopali po tvom korisničkom računu..

cul sam se s Rentom , cekam da vidim kaj ce mi oni javit,  samo da jos dodam da sam u 11 i 12 mjesecu od njih na 3-4 puta dobio odbijenicu za zahtjevom za max adsl. pa koji idioti kak mogu poslati odbijenice a imam adsl od samih pocetaka

Offline aquatic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Opatija
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #32 u: Veljača 15, 2011, 08:11:29 prijepodne »
Budući da je obračunsko razdoblje do kraja mjeseca, a ti si dobio obavijest o prekoračenju za 2.2.-8.2., to znači da taj iznos još nije fakturiran, odnosno, razdoblje nije zaključeno pa imaš vremena do kraja mjeseca se natezati s njima i dokazati kada si dao nalog za izvršenje promjene paketa. Veći bi bio problem da si već dobio račun. Osim toga, pri promjeni paketa lijepo piše da je promjena aktivna već od slijedećeg dana, što znači da nije tvoja greška što paket nije promijenjen u roku koji su oni naveli, a ne ti. Ti si svoje napravio i očekivao pružanje usluge po uvjetima koje su oni naveli, oni taj uvjet nisu ispunili, zbog čega je tebi prouzročen značajan trošak protivno navedenim uvjetima. Budući da T-com nije bio u stanju pružati uslugu s navedenim uvjetima, ti imaš pravo tražiti priznavanje aktivacije od dana nakon što si izvršio promjenu. Vjerojatno neće ići iz prve ali uz strpljenje hoće. I savjet, kad dobiješ djelatnika, traži nek napiše požurnicu!

Offline Sonny

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
  • "Life is too short to drink bad wines"
« Odgovori #33 u: Veljača 15, 2011, 08:35:52 prijepodne »
Znam da neću biti puno od pomoći, al općenito znam da su zeznute te pretplate. Prvo iz razloga što danas potpisuješ uvjete koji će za tebe vrijediti naredne 2 godine, a u te 2 godine cijene će se na tržištu promijeniti xx puta, i bez obzira na to, ti ćeš plaćati po ovoj cijeni. Iz tog razloga ja obavezno izbjegavam ugovorne obveze. Pretplata je ok jer je cijena usluga niža, međutim to ne znači nužno da morate uzeti uređaj za 1 kn i time se vezati ugovornom obvezom.

Ja recimo imam TMO Mrak tarifu aktivnu ali bez ugovorne obveze jer nisam uzimao telefon, što znači da mogu bilo kad raskinuti ugovor. A za internet sam nakon dugo razmišljanja jučer uzeo B.net, jer su provukli optiku u moju zgradu a i mogu uzeti samo internet bez fiksnog telefona, što sam i učinio.

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #34 u: Veljača 17, 2011, 08:15:46 prijepodne »
Usput da napomenem, pripazite ako mijenjate T-com bodove za besplatne minute, mjesečni paket interneta, izgleda da imaju neku grešku u sustavu i skida se duplo više bodova pa ako vam se to desi zovite ih da vam vrate to što su duplo skinuli.

Inače, je riješen problem s promjenom paketa?

Offline Malky

• Punopravni član
    • Akvarij NET
« Odgovori #35 u: Veljača 21, 2011, 23:12:29 poslijepodne »

Inače, je riješen problem s promjenom paketa?

jos nikak. poslan faks i poštom pa sad cekam odgovor s njihove strane koji po njihovom moze potrajat i mjesec dana.

oni nisu normalni, al za sad racun necu platit pa da vidimo kaj bude

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #36 u: Veljača 22, 2011, 08:32:27 prijepodne »
Zivkaj službu, pitaj što je sa zahtjevom i svaki puta traži da napišu požurnicu. Račune za prethodni mjesec izdaju oko 7 u mjesecu pa imaš još dva tjedna da ih "izmasiraš" svojim upitima! Stvarno, budi uporan i ne čekaj na njihov potez.

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Veljača 23, 2011, 22:57:33 poslijepodne »
nažalost moram stat na stranu t-coma :)
malky prilikom aktiviranja bilo kojeg paketa, dal 10,15 il flat, on je aktivan ili se aktivira tek od sljedećeg mjeseca, a ne drugi il isti dan..fino ti to piše prilikom promjene..isto sam radio i sam prek neta (korisničkog računa) tako da znam da je to pisalo, da će biti aktiviran od 01. sljedećeg mjeseca..
nisu oni krivi, nego nažalost tvoja nepažnja ;)

vise nije tak, sad ti je paket aktiviran odmah sljedeci dan
da li ti fino piše da moras posebno odjavit paket  kad odjavis max adsl a oni i dalje salju
račune 6 mjeseci?
čisto da ilustriram ti je kao da plaćaš razgovore a nemaš telefon.

Offline Iris

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Floccinaucinihilipilification
« Odgovori #38 u: Veljača 24, 2011, 10:40:48 prijepodne »

vise nije tak, sad ti je paket aktiviran odmah sljedeci dan
da li ti fino piše da moras posebno odjavit paket  kad odjavis max adsl a oni i dalje salju
račune 6 mjeseci?
čisto da ilustriram ti je kao da plaćaš razgovore a nemaš telefon.
[/quote]

Naravno da moraš odjaviti i paket prometa jer se sa svojim korisničkim podacima možeš spajati i na ADSL-u na moru ili možeš imati samo korisničke podatke što je jako zgodno kad si podstanar - plaćaš samo svoj račun za promet koji si obavio a ne i ADSL pristupnu brzinu na telefonskom računu. Šteta je kaj se ti podaci ne mogu koristiti u inozemstvu nego moraš otvoriti dial-up za roaming.....

Offline Malky

• Punopravni član
    • Akvarij NET
« Odgovori #39 u: Ožujak 10, 2011, 21:55:52 poslijepodne »
evo samo da javim stanje

dobio njihov pismeni odgovor i to u roku od 2 dana kaj sam im poslao postom ali...

u grubo receno su me popljuvali... jer zasto sam pisao prigovor a racun jos nije ni dosao? pa jebem ti zato da se to rijesi prije nego stigne racun eto zakaj, pa koje su to tuke

uglavnom, moram pricekat da stigne racun i onda u roku od 30 dana koje gluposti ponovno im napisat taj isti prigovor i poslat. u slucaju da u tom roku ne posaljem prigovor smatraju da prihvacam iznos koji je na racunu

ako bude kakvih novosti javim

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #40 u: Ožujak 10, 2011, 22:43:47 poslijepodne »
meni je zbog Peppa Prasice i dječje top liste zadnja dva mjeseca došlo puno previše interneta, pa sam jučer potpisao flat kod t-coma, niš drugo ne mogu uzet, pa su mi rekli da mi je ugovor istekao, da ako produžim mogu dobit 320 GB hard diska, koji je došao već danas, aktivira se flat navodno u roku 24-48 sati, nebitno mi je, dijete ionak stalno vrti vražju prasicu ..i tak...eto :D

Offline daki13

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #41 u: Ožujak 10, 2011, 23:28:41 poslijepodne »
t-com  :down: X-( :devil: :dead: >:( :devil: :dead: :dead: :nuclear: :nuclear: :nuclear:

iskon   :klap: :klap: :klap: :up: :up: :) :) :) :klap: :klap: :klap: :klap:

Offline c.e.z

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Udomljujem vjeverice
« Odgovori #42 u: Ožujak 11, 2011, 00:11:09 prijepodne »
frend mi dela u tekomu i prica mi neki dan na kavi kako je bio na seminaru gdje su ga ucili kak sto vise duljit i natezat oko nekog problema jer statistike pokazuju kak vecina ljudi odustane nakon nekog vremena, zato i nase pravosudje koristi isti princip... ne okrenes se i proslo je pola godine i vec ti je kasno za tuzbu. ja bi odma na sud il prijetio  :f080:
a ovo kaj se tice dividende, prosle godine kad su bili poslovali losije dividende su bile oko 35kn a sad kad ubiru milijune im je 20kn... seljaki koji ne bi znali da im neko turne kabel od telefona u shupak kaj to je... sve samo loshe imam sa tekomom i vecina ljudi oko mene...bash su kao i neka nama mrska stranka, jako lose a opet su tu...

Offline acidorange

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #43 u: Ožujak 11, 2011, 00:12:59 prijepodne »
pa sam jučer potpisao flat kod t-coma, niš drugo ne mogu uzet, pa su mi rekli da mi je ugovor istekao, da ako produžim mogu dobit 320 GB hard diska,

Imaju 2 razlicite ugovorne obveze,  na adsl i na flat. Provjeri koju si potpisao pa potpisi i drugu, mi smo tako 'ubrali' 2 diska: imali smo za flat pa su zvali da potpisemo i za adsl (obrnuto bi imalo smisla, ali ovo mi stvarno nije jasno :D)

Offline tomek1221

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #44 u: Ožujak 11, 2011, 05:46:46 prijepodne »
to je sve banda.meni je prije par dana stigo max tv kojeg su mi ponudili i uredno ga spojim i normalno da steka i zovem ih da sloze i javi mi se covjek iz zapresica serviser i kaze da to nemoze radit kod mene jer su linije koma totalna da su jedva uspjeli progurat internet da radi a kamoli max tv.i sad ja moram njih zvat nek si to nose nazad.s tim da sam dobio lcd gratis uz max tv.pa me sad zanima sta s tim tv kojeg sam ja uredno vec polkonio burazu?a max tv necu imat posto nemoze radit kod mene -?

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #45 u: Ožujak 11, 2011, 08:07:23 prijepodne »
Ne mogu vjerovati, umjesto da riješe problem prije nego je zapečaćen oni će ti ljiepo ispostaviti račun da ti stvore obvezu da ga platiš i onda se žali. Ja bih to dao u udrugu za zaštitu potrošača, na potrošački kod, gdje god možeš da se javno čuje, stvarno to napravi. Koji je to lopovluk, ukažeš im na grešku a oni ne, nek se prvo ta greška prikaže pa ćeš ju onda moći osporavati...vjerujem da ti je već taj račun i stigao...ne daj im mira i daj ih odma na tv i u udrugu za zaštitu potrošača, niš te ne košta, nije da će ni njima to tko zna kakvu štetu nanijeti, ali osjećaj vlastite satisfakcije ponekad isto puno vrijedi!

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #46 u: Ožujak 11, 2011, 08:11:39 prijepodne »
pa sam jučer potpisao flat kod t-coma, niš drugo ne mogu uzet, pa su mi rekli da mi je ugovor istekao, da ako produžim mogu dobit 320 GB hard diska,

Imaju 2 razlicite ugovorne obveze,  na adsl i na flat. Provjeri koju si potpisao pa potpisi i drugu, mi smo tako 'ubrali' 2 diska: imali smo za flat pa su zvali da potpisemo i za adsl (obrnuto bi imalo smisla, ali ovo mi stvarno nije jasno :D)

ajmee :D :D

ajd budem :D :D

Offline Brljator

• Punopravni član
« Odgovori #47 u: Ožujak 11, 2011, 16:23:28 poslijepodne »
Imam 3 mobitela na pretplatu , internet flert i max tv i nikad nisam imao nikih problema , račune uredno plačam i to je to sve šljaka 100% , meni je  t.com dobar, svi su oni isti

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #48 u: Ožujak 11, 2011, 17:47:38 poslijepodne »
Nisam ni ja imao problema s t-comom dok sam bio kod njih i placao racune. Sad placam bnetu i telefon i telku i internet i duplo manji mi je racun. Samo sto je internet 4x brzi.  :D
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline DRC VZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #49 u: Ožujak 12, 2011, 08:57:51 prijepodne »
sama banda