Svjetlo mozes ubiti odmah.
Makro ubi odmah, trajno.
Mikro samo kad vidis neki drasticni nedostatak, a i onda budi jako jako konzervativan u dodavanju. Ja bi zaboravio na tjednu preporucenu dozu mikra, jer ti biljke nece moci apsorbirat navedenu kolicinu u low light uvijetima - a alge ce uzivat. Mikro eventualno puknes jednom mjesecno u maloj kolicini i to je to.
Co2 je zajeban...ja bi ti preporucio ak je diy da ga pustis da sam ode i iscuri, tak da se biljke laganije prilagode na smanjenje, jer neke biljke koje su naviknute na mnogo co2mogu dosta burno reagirat i otic kvragu. Ak nije diy smanjuj postepeno dok ga ne ugasis skroz kroz ynekih period od tjedan dva.
Ec ti netreba u low lightu, nece ti pomoc, nema smisla zbog eventualno pol milimetra boljeg rasta pojedinog bilja tjedno, bacat pare na ec.
Mjenjanje vode standardno, ko da se nije nista promjenilo.
Prilagodba akvarija ce ti trajat do mjesec dana nakon toga ce ti se sve stabilizirat i stati na nekoj razini i dalje ce sve ici puzevim korakom i onda si nakonju.
Istina bog imas malo zajebanije bilje , ali mislim da nebudes imao problema, ak meni u mojem ultra-low lightu sa 18w hang on lampicom raste cak i parvula koja stvarno trazi svjetlo i co2, a valisneria baca izdanke iako je prakticki u mraku, mislim da nebus imao nikakvih problem.