Vi svi kukate, a niko se ne prihvaca nicega da se to promjeni...VI ste mi tu kao neka elita foruma i želite da sve bude dinamičnu, puno novih postova i neznam cega..pa ajde onda elito prepuna znanja(i ne nisam ironičan jer ovdje ima stvarno vrhunskih stručnjaka) otvorite teme sa vašim živinama kaj imate doma, pokažite početnicima kak se slažu terariji i kaj sve živinama treba, pokažite kaj imate doma...
Na forumu se vise praktički nemre vidjet ništa osim tih "početničkih tema" a zašto? Zato jer vi ne postate
Slažem se s ovim u potpunosti... Svi se žale što ima puno početničkih tema, a ništa ozbiljnih, pa kak će biti ozbiljnih ako iskusniji ne pišu, ne pokazuju svoje životinje, svoje terarije. Znam da je naslovnica zamišljena kao nekakav veliki sticky, ali to očito ne funkcionira... Trebalo bi za svaki podforum staviti opčenito u sticky o toj grani... Netreba ništa opširno.. npr. za tarantule, djelimo ih na dvije vrste, žive u terarijima tih dimenzija, hrane se time i time, i dosati link sa naslovnice... Tako bi novi članovi i više pratili naslovnicu, za koju sam uvjeren da večina niti nezna da postoji, a i smanjio bi se broj tema sa pitanjima na koje je odgovoreno već 1000 puta...
Bit će da si u pravu. Malo intenzivnije pratim forum u posljednjih tjedan-dva i vidim da moderatori/admini obavljaju stvarno ogroman posao (prebcivanje/brisanje/zaključavanje tema, opomene, pa i pokoji ban)
Obavljaju ogroman posao, ali opet ne dovoljan. Meni je jasno da moderatori imaju svoje privatne živote i obveze, ali ako ne stižu koregirati teme, brisati i prebacivati, pa neka se još nekoliko ljudi proglasi moderatorima...
Jer evo primjer sa ovom temom, ozi ju je postao u krivi podforum još jučer navečer, a ona još uvijek tu stoji nije prebačena...
Ne želim nikoga prozivati, meni je jasno da se ne stiže, al neka se onda više ljudi angažira...
To bi se možda i moglo riješiti da se otvori poseban dio foruma sa ozbiljnim i pravim temama, ali da u njih smiju pisati oni kojima su admini dodjelili status kao takvog.
Pa ako se sad ne pišu ozbiljne teme, ne vidim zašto bi se onda pisale... Jer nemožeš mi reć da ti se neda napisati članak zato jer novi članovi otvore 3 iste teme sa istim pitanjima...
Pozdrav svima...