Meni se sviđa. Vidi dali će ti ova wave rasvjeta biti dovoljna za SPS..
To su 3 lampe od 18W iznad. Na slici se ne vide lampe ali se vide tri kabla.

Mislim da ću kupiti LEDice od 3W Cree. Zapravo važem se - DIY kit ili 300kuna skuplji fency Bulb sa također Cree ledicama.
a ja bi isto počistio dno da bude kontrast grebena s koraljima i bijelog pijeska. Tad bi bio za nano morski mjeseca. 
Napisah gore da sam počeo ljepiti koralje ali ostao bez Milliputa. Zapravo nisam ni imao Milliputa, uzeo sam profi23-jev

Za par dana će doći moj Milli pa ću završiti ljepljenje kako sam planirao.
Nikako mi ne pašu LPSovi na grebenu - oni su mi više za na pijesak. Npr nije mi nešto da stavim blastomussu, lobophiliu, achanastreu i ostalo na kamen u sredini grebena, više su mi za dno. Neznam, to je više stvar ukusa....
Tad bi bio za nano morski mjeseca. 
Biće nano morski mjeseca za jedno godinu dana kada se ovi "patrljci" od koralja razrastu
U budućnosti ću ubaciti još euphilia i obavezno ricordea uz naravno razne LPSove koji su moji favoriti. Blastomusse i achanastree

Najrađe bi kada očistim dno ovaj veliki LPS prebacio lijevo a u sredinu stavio jednu Catalaphilliu.

Tu ima dosta mjesta i nebi mogla ništa spržiti jer je sve dosta udaljeno od sredine, tu di je taj veliki LPS .
Kako mi je to dobar koralj...

Stalno visim na nano-reef-u. Šta rade ljudi u 50-60l

Akvariji stari 3-4 godine a našao sam nekih i sa catalaphilliom...
Neznam, neki me đavo vuče da ju kupim, jednu malu pa kada naraste pravićemo veći aq