Svibanj 13, 2025, 15:28:05 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Izgleda da je počelo...  (Posjeta: 29716 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline cann

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45

Offline goxic

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 47
  • Adams family
Odg: Izgleda da je počelo...
« Odgovori #201 u: Ožujak 01, 2011, 18:52:04 poslijepodne »
S obzirom da sam pobornik ideje da u nas mora živnuti građanski aktivizam, odnosno da građani dobe svijest da svojim nenasilnim i kreativnim akcijama uče vlast da je zamjenjiva. Bilo koju!

U tom smislu, krenuo sam s inicijativama.

INICIJATIVA BR. 1:

Vrlo je jednostavna. Preuzmite letak s donjeg linka:

http://www.4shared.com/document/Y4grU59t/Letak_Jadranka.html
...
Posaljite poruku prijateljima ili postavite u status na profilu. Isprintajmo letak i stavimo ga svi na staklo automobila. Mislim da je ovo vrlo jeftin i efikasan nacin da se solidariziramo i osvjestimo da želimo da ODU!!!

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #202 u: Ožujak 01, 2011, 19:23:32 poslijepodne »
jučer pričam s frendom i pitam ga zasto nide na prosvjede opn i buraz sad kad su mirni?
joj pa ovo pa ono,i on i buraz faks završen i bez posla tapkaju,
ja na prosvjede idem iz solidarnosti u firmi sam zadovoljan  iako uvijek težim  da može biti bolje,
ali žao mi je kad gledam penzionere kako kopaju kontenjere,nezaposlenu ljude,
ljkede kojima posao propada jer ih ova vlada guši novim davanjima zbog svoje nesposobnosti.

ovi trebaju past.

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
« Odgovori #203 u: Ožujak 01, 2011, 20:34:32 poslijepodne »
morino  :zagrljaj: :up:

Jučer se i u Slav. Brodu prosvjedovalo http://www.sbonline.net/vijesti/u-svijetu-bajki-jadranke-kosor-facebook-prosvjed-u-slavonskom-brodu-4786

moji slavonci se bude polako, ali sigurno svaki puta sve više ljudi se pridružuje...

Offline bolek

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #204 u: Ožujak 01, 2011, 21:33:17 poslijepodne »
Svi na prosvjede,nemojte se bojati ako dode druga vlada ne moze nam bit gore.
Mene fascinira kako su svi pesimisticni i misle da ne moze biti bolje, hebate ko da zivimo u raju i svaki dan hebemo tri puta( dobro mozda sam malo pretjero).
A o jadranki samo rijeci hvale; kazu da i corava kokos pogodi zrno no ocito jaca kopa po septickoj.
Ja se nadam da cu sutra imat vremena pa cu otic dej after tumorov i then aj vil kam jesterdej, ofkors
I'm Normally Not a Praying Man, but If You're up There, Please save Me Superman

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • Facebook profil
« Odgovori #205 u: Ožujak 02, 2011, 09:31:03 prijepodne »
Sudjelujuči na prosvjedima za rušenje vlade ne možete napraviti baš ništa, možete se smrznuti, zaraditi prekršajnu ili krivičnu prijavu, upoznati novog komada i to je to.

Vlast se ne može i ne smije rušiti prosvjedom, vlast se mijenja na izborima, stoga, kada dođe vrijeme izađite na izbore i iskažite svoje nezadovoljstvo odabirom političke opcije za koju mislite da će raditi bolje od opcije na vlasti.

Iako nisam zadovoljan HDZ-om, jednostavno se bojim SDP-a jer kada su oni bili na vlasti sa HNS-om bilo nam je svima gore, rezali su prava, otpuštali, započeli prodavati hrvatske firme i dr.
Sada, takozvani "Novi SDP" zaista ne nudi nikakvu opciju ili argument sa kojim bi mogli učiniti da nam bude bolje a kada vidim uobražene i cinične likove Milanovića i Čačića, ozbiljno se počinjem bojati za budučnost Hrvatske.

Jedina je solucija izabrati nekoga trečega ali koga?

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #206 u: Ožujak 02, 2011, 09:41:20 prijepodne »
ne slažem se baš plavi sa tobom..koje su to firme prodane za vrijeme sdp-a i hns-a ?
ako i jesu, nisu porodane ispod stola..
rezat će bilo tko dođe na vlast jer ovak više nejde

Offline 985plavi

• Punopravni član
    • Facebook profil
« Odgovori #207 u: Ožujak 02, 2011, 10:04:32 prijepodne »
Dovoljno je da kažem da su oni prodali prvih 25%+1 dionicu ine a ni dan danas još nije potpuno jasno što je sve u tom prvom ugovoru dogovoreno (barem ja nemam tu informaciju). SDP prodaje gradsko srebro - odmaralište u Baškoj, kao što je poznato Linić (SDP) je prodao Večernji list Styriji za 24 milijuna DEM. Premda se premijera Račana upozoravalo da je ta cijena nedopustivo niska, odbijao je sve primjedbe na račun Linića. Sada se potvrđuje koliki je to bio promašaj: Večernji list, odnosno Styria, za prodaju polovice svojih dionica u VIPnetu dobit će, kažu stručnjaci, između 25 i 30 milijuna eura,

dubrovački hotel “Excelsior”. I tu su transakcije pratile mnoge kontroverze. Linića se otvoreno optuživalo da je protežirao Gorana Štroka te da mu je hotel prodao ispod cijene. Nedavno je novi državni odvjetnik Mladen Bajić zbog tih primjedbi pokrenuo istragu o uvjetima prodaje “Excelsiora”.

U HSS-u tvrde da je samo zahvaljujući njihovoj intervenciji zaustavljen pokušaj Linića i Vrhovnika, koji je bio predsjednik Nadzornog odbora ACI marina, da pod jako povoljnim uvjetima prodaju najprije rovinjsku, a potom i ostale marine Tvornici duhana Rovinj. U IDS-u su već dulje vrijeme ljuti i upozoravaju na štetne posljedice povezanosti Linića i SDP-a s Tvornicom duhana Rovinj i njegovim direktorom i suvlasnikom Antom Vlahovićem. U IDS-u optužuju Linića da je on odgovoran što je riječki trgovački sud uknjižio u vlasništvo TDR-a zemljište na kojem se nalaze hotelska poduzeća Anita Vrsar i Rovinj turist. Vrijednost tog najatraktivnijeg zemljišta uz more navodno premašuje cijenu od milijarde kuna, a za njega, tvrde u IDS-u, TDR nije platio ni kune.

naftnih polja Bijele noći u Rusiji Ina došla u opasnost da izgubi desetine milijuna dolara, probleme je, uz pomoć Linića riješio Riječanin Robert Ježić. Poznat kao trgovac naftom i naftnim derivatima, Ježić je, prema tvrdnjama ljudi iz HSS-a, k Liniću doveo Ruse koji su praktički preko noći kupili Bijele noći za 74 milijuna dolara, a što je najgore kasnije se pokazalo da je prodaja ovih izvora bila velika greška...

Evo prijatelju cannibal ovo je samo mali dio onoga što je SDP sa HNS-om prodao i dogovarao prodati, ne moram ti govoriti o otpuštanjima, o smanjenju prava branitelja, invalida, smanjenju prava zaposlenika te DUGA UMIROVLJENICIMA, koji se već osmu godinu vraća umoriovljenicima a koji su ovi napravili, puno bi još ovdje mogli pisati a ćak i NE SMIJEM napisati ono što znam...

Offline Flamingos

• Punopravni član
  • **
  • strpljen-spasen
« Odgovori #208 u: Ožujak 02, 2011, 10:07:37 prijepodne »
Djelomicno se slazem sa misljenjem plavog.. Vlada se moze itekako srusiti prosvjedima, jedini problem je sto su ljudi u ovoj drzavi navikli da ih vlast razocarava iz dana u dan tako da vise nemaju ni volje ni snage boriti se za neku novu vlast koja ce nakon silnih obecanja, poslije nekog vremena krenuti stopama njihovih prethodnika... Svugdje u svijetu to ide na isti kalup, samo neki su bar umjereni u kradji a ovi nasi kradu i sakom i kapom...   :-X  Jos uvjek se  ponekad sjetim one afere sa zitom kad su jadni ljudi "prodali" sve sto su imali a sutradan ni novaca ni zita... Nestalo preko noci, golubovi pokljucali  kako je neko od politicara rekao... :-X  To je jedan veliki krug kriminalaca, a onaj koji ne zeli sudjelovati u tome na kraju zavrsi kao zrtvena ovca, zato mu je pametnije da krade nego da zavrsi u zatvoru ili u grobu... Svugdje to ide tako, ne znam koliko ste upoznati sa radom pokojnog Zorana Djindjica koji se PRVI pokusao boriti protiv organiziranog kriminala u Srbiji i ubrzo su izvrsili atentat na njega isti ti organizirani kriminalci... Jednostavno se protiv toga ne moze... Zato jedini spas vidim u nekoj manje korumpiranoj, manje lopovskoj, manje zaduzenoj drzavi...Nasi praunuci ce placati dug koji je ova sadasnja vlada nagomilala...

Da se razumijemo, ovo je moj pogled na sva desavanja u Hrvatskoj i ne mora biti tacno sve kako sam si zamislio ali lakse mi je tako buditi se svako jutro sa zeljom da krenem na posao ali nemam ga, i ne samo ja nego jos 334.377 u ovoj drzavi ne radi jer se sve firme polako zatvaraju, privatnici uposljavaju svoju bracu, sestre, ujake, striceke i ostalu rodbinu a posteni radnici ne mogu ni do natjecaja doci...  Uh sad mi je malo lakse,citam ovu temu od pocetka ali ne volim politiku jer me samo nazivcira kad pricam o tome i sad moram ici izudarat vrecu da mi bude jos lakse... Zamisljacu nekog od politacara ali necu vam reci koga...  :P Oprostite ako sam nekog uvrijedio ovim tekstom, opet kazem, to je samo moje skromno misljenje...
Tako blizu a tako daleko...

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #209 u: Ožujak 02, 2011, 10:15:01 prijepodne »
ok plavi slažem se da su to sve prodali, ali nakon što su došli na vlast nije bilo kinte u blagajni, pa su morali to napravit..sveli isu plaćanje unutar 60 dana, što se sad opet popelo na više 120 dana..
sve firme koje su prodali, sada su profitabilne, niti jedna nije propala..
vratimo se u '90-te..hrvatska je imala ogromnu tekstilnu industriju (starci su mi radili u njoj)..prodali tvornice za 1 kunu, uništeno je sve, bivši NIK, gdje je bio u zagrebu, sad je tam kaj..zgradurina, koliko drugih u bivšoj jugi odličnih firmi je prodano i opljačkano..to zna samo kra de ze..
mogli bi dalje, ali ne želim..
ne branim nikog, al mislim da ne gledaš situaciju objektivno..branitelji, svaka vam čast, ja bi vam još idigo prava, ali bi prvo kazneno gonio "izmišljene" branitelje koji nisu k... mrdnuli, a sad su velike hrvatine

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #210 u: Ožujak 02, 2011, 10:16:47 prijepodne »
Ja se sjecam tog perioda (SDP na vlasti) u poslovnom smislu vrlo pozitivno jer je novac krenuo u opticaj, placalo se sto se odradilo, dio novca se vracao u opticaj da bi firme RADILE. Kad su sletili, vratilo se da nitko nikom ne placa, drzava ne vraca ni dio love u opticaj i laganini sve ode u troqurac. A troskovi jupijeje.

Ne mirisem ni ja bas sad ovaj SDP, ali ove sadasnje gulikoze,  :k014: :k014:
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #211 u: Ožujak 02, 2011, 10:24:17 prijepodne »
uplela se politika..hahaha, nebu dobro zavrsilo :):)
Ovo je uzas, totalni uzas...ima li alternative? osobno sumnjam....ali, idemo mijenjati...pa opet mijenjati...i, valjda se neki k... bude i desio....
Ovako definitivno vise nema smisla...apsolutno se nista ne desava(osim sto je svakim danom u svakom pogledu sve gore i gore na svakom planu...od osnovnih zivotnih potreba...od skolstva..zdravstva...jedan k.... ne valja)
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline 985plavi

• Punopravni član
    • Facebook profil
« Odgovori #212 u: Ožujak 02, 2011, 10:30:23 prijepodne »
Slažem se sa svima vama.

U svom sam postu samo htio naglasiti da su i jedni i drugi radili sranja, prodavali su svašta, skidali prava i svi su jedni više a drugi manje zaduživali zemlju...

Uglavnom, za nove izbore ni jedni ni drugi ne zaslužuju moju podršku a glas može dobiti netko treći. Meni se nekako u srce uvukla Ruža Marić kada je raskrinkala onog velikog dilera u Dubrovniku i neke korupcijske afere te se svojim konkretnim radom i borbom za malog čovjeka dokazala kao sposoban političar koji se bori za male ljude, poštena je i dr. Mislim da nam trebaju ljudi kao što je Ruža.

Offline bedemgrad

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 58
    • http://www.bedemgrad.hr
« Odgovori #213 u: Ožujak 02, 2011, 10:51:36 prijepodne »
Pratim ovu temu i mogu reći jednu stvar. Skroz se naglašavaju prava branitelja, i ovdje na forumu i u sredstvima informiranja. Kao branitelj, dragovoljac i veteran mogu vam reći ovo. Jedino pravo koje imam je pokop o trošku države do iznosa od 2200 kn. Imam još pravo na mirovinu koje mogu konzumirati kad se steknu uvjeti. Znači sa 65-70 godina života i tada mi je mirovina 2460 kn. Ovo pravo ću ja koristiti 2040 godine (ako do tada bude bio još Zakon na snazi). Do sada sam probao koristiti pravo na besplatno školovanje, no nakon predaje zahtjeva su me obavijestili da nemaju novca kako bi platio to školovanje. Na kraju sam ga platio sam jer mi je obrazovna ustanova odbila dati dokument dok se ne podmire troškovi. Njih nije briga tko školovanje plaća, bitno je da za to dobiju lovu. I ja ih razumijem i ne osuđujem ih. Žao mi je samo što se nisam odlučio i na veći stupanj - to bi me više koštalo ali i više zadovoljstva donijelo.
Daklem, nisam u mirovini - radim krvavo da djeci priuštim svaki dan kruh i mlijeko kao i penzije lažnim invalidima domovinskog rata kojih ima ma koliko mi šutjeli o tome,
nisam invalid - mogao sam biti jer svaki dan u logoru je invalidnost,
nisam kupio bijesni auto na povlasticu - nisam za to tada imao love,
jedino što imam je besplatan pokop do cifre od 2200 kuna i da mi na jastuku ispred lijesa nose odlikovanja ( ko Drugu Titu ).

Ovo što se povlači po tisku, nisu braniteljska prava, već prava invalida domovinskog rata, prava roditelja poginulih i nestalih branitelja, prava djece poginulih i nestalih branitelja.

Samo se sjećam prosvjeda kad se Milinović vezao lancima - svi smo mi Gotovina. A sad .....

Sukladno ovom svemu navedenom, ne pratim više ovu temu.
Bedemgrad, Over and Out!
Nasice/Croatia
Glasujte za mene !!!!
Ne možete Vi od mene toliko puno tražiti koliko ja Vama mogu puno obećati !

Offline Neve

• Punopravni član
« Odgovori #214 u: Ožujak 02, 2011, 11:31:09 prijepodne »
ja sam recimo ZA prosvjede, jer se stvara onaj trenutak bijesa u narodu kojeg političari moraju vidjeti da bi sljedećih 10tak godina bili ipak malo usrani. Treba im malo vatru pod petama zapaliti, pa nek se onda pre.eravaju i žive u svijetu bajki...
Pula
hrvatskakolonija.blog.hr

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #215 u: Ožujak 02, 2011, 19:00:53 poslijepodne »
Sudjelujuči na prosvjedima za rušenje vlade ne možete napraviti baš ništa, možete se smrznuti, zaraditi prekršajnu ili krivičnu prijavu, upoznati novog komada i to je to.

Vlast se ne može i ne smije rušiti prosvjedom, vlast se mijenja na izborima, stoga, kada dođe vrijeme izađite na izbore i iskažite svoje nezadovoljstvo odabirom političke opcije za koju mislite da će raditi bolje od opcije na vlasti.

Iako nisam zadovoljan HDZ-om, jednostavno se bojim SDP-a jer kada su oni bili na vlasti sa HNS-om bilo nam je svima gore, rezali su prava, otpuštali, započeli prodavati hrvatske firme i dr.
Sada, takozvani "Novi SDP" zaista ne nudi nikakvu opciju ili argument sa kojim bi mogli učiniti da nam bude bolje a kada vidim uobražene i cinične likove Milanovića i Čačića, ozbiljno se počinjem bojati za budučnost Hrvatske.

Jedina je solucija izabrati nekoga trečega ali koga?
sacuvaj nas Boze SDPa!i slazem se sa tobom..mislim da svi imamo dozu straha za buducnost Hrvatske.e da,treca solucija..ali koga?
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Godfish

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #216 u: Ožujak 02, 2011, 21:05:32 poslijepodne »
Meni smrde i jedni i drugi a kaj se treće opcije tiče i ja sam za nju ali je ne vidim.Nažalost po meni trenutno u Hrvatskoj nema stranke za koju bi mogao reći "to je to,oni će nas izvaditi iz govna".A ono kaj mi je najblesavije je što se zapravo sve opet svede na HDZ vs SDP, jer se ovi treći ubace u koaliciju pobjedničke kompozicije pa na kraju tvoj glas često ode baš onoj stranci za koju nisi htio glasati.Kaj se prosvjeda tiče apsolutno ih podržavam,evo danas se baš skupilo najviše ljudi do sada.Nisam siguran hoće li to šta promijeniti ali ako ništa drugo neka se malo zabrinu za vlastite guzice u saborskim foteljama.
- :a042:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #217 u: Ožujak 02, 2011, 21:35:59 poslijepodne »
Pa kaj vi brijete ? Još vam nije jasno da su i smrdljivi HDZ i ustajali SDP provoditelji iste politike? Jel zbilja mislite da naše stranke kroje našu sudbinu?
Ali treba vikat, treba se bunit , treba izlazit na ulice !!! Uvijek postoji alternativa, uvijek!

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #218 u: Ožujak 02, 2011, 21:50:22 poslijepodne »
Pa kaj vi brijete ? Još vam nije jasno da su i smrdljivi HDZ i ustajali SDP provoditelji iste politike? Jel zbilja mislite da naše stranke kroje našu sudbinu?
Ali treba vikat, treba se bunit , treba izlazit na ulice !!! Uvijek postoji alternativa, uvijek!

činjenica jest da će sljedeći doć sdp i koalcija lijevog centra ;)
..al kak veliš, ne budu li dobri, opet na ulice, pa će si onda sljedeći mislit kaj će i kak će  ;)

Offline apis

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
    • www.szrapis.com
« Odgovori #219 u: Ožujak 02, 2011, 22:17:05 poslijepodne »
ok plavi slažem se da su to sve prodali, ali nakon što su došli na vlast nije bilo kinte u blagajni, pa su morali to napravit..sveli isu plaćanje unutar 60 dana, što se sad opet popelo na više 120 dana..
sve firme koje su prodali, sada su profitabilne, niti jedna nije propala..
vratimo se u '90-te..hrvatska je imala ogromnu tekstilnu industriju (starci su mi radili u njoj)..prodali tvornice za 1 kunu, uništeno je sve, bivši NIK, gdje je bio u zagrebu, sad je tam kaj..zgradurina, koliko drugih u bivšoj jugi odličnih firmi je prodano i opljačkano..to zna samo kra de ze..
mogli bi dalje, ali ne želim..
ne branim nikog, al mislim da ne gledaš situaciju objektivno..branitelji, svaka vam čast, ja bi vam još idigo prava, ali bi prvo kazneno gonio "izmišljene" branitelje koji nisu k... mrdnuli, a sad su velike hrvatine

strariji clanovi foruma su sigurno culi za tvornicu trikotaze SANA BOSANSKI NOVI,za tvornicu kancelarijskog namjestaja LIGNOSPER BOSANSKI NOVI,ovo su bili giganti u svojoj bransi u bivsoj SFRJ,koji su zaposljavali hiljade radnika,sad zjape prazne i polu srusene,da su ih bar prodali,bilo bi nesto za ovaj jadni narod i penzionere koji zive na rubu egzistencije,.
<<ovde u bosni je stanje gore 100000 puta nego u Hrvatskoj,vjerujte mi na rijec,narod zivi od danas do sutra,u mom blizem okruzenju ima ljudi koji imaju 3-4 djece a zive mjesecno sa 200maraka-to vam je oko 800 kuna (znam da vas ne tjesim)ali podrzavam vas u svakom pogledu sto se tice protesta,sigurno ce dati neke rezultate.
samo nebi volio da se prolije krv na ulicama,jer to ce onda dovesti do eskalacije sukoba koji ce imati ekstemne posljedice.
 i u potpunsti podrzavam razmisljanje kolege plavog985 jer znam kroz sta je covjek prosao......
Pcelarstvo Kovacevic,proizvodnja opreme za pcelarstvo

Offline darx

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
  • Turtles before hoes
« Odgovori #220 u: Ožujak 02, 2011, 22:40:47 poslijepodne »
Meni su isti i lijevi i desni, SDP i HDZ se guze Europi, i ne možemo dobro proći.
Zamislite, ultimatum iz Brisela, ne možete u EU jer niste zatvorili poglavlje pravosuđa, a to što je više od 330 000 nezaposlenih ko *ebe.

Sve su rasprodali, evo sad će i šume i vode privatizirati, jedino prirodno bogatstvo kojim raspolažemo kako spada...
Još su nuklearni otpad odlagali na dnu Jadrana bez ičijeg znanja. Jadno...
Žao mi je ljudi koji vide u EU neko bogatstvo, Grčka vam je primjer, u EU je a skoro je bankrotirala. Mi se trebamo ostaviti ideje EU, i početi sređivati Hrvatsku iznutra, smanjiti uvoz, potaktnuti proizvodnju, zapošljavanje itd...

Evo jedna prigodna...

I evo jedan video koji me dosta šokirao, samo ga gledajte bez preskakanja, shvatit ćete sve.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #221 u: Ožujak 02, 2011, 22:51:03 poslijepodne »
ma EU je imperijalistički šit all over again...
da netko ljudima počne nabrajat negativne stvari , još bi se brže ohladili..Ovakvi kakvi sad jesmo, ulaskom u EU postajemo malo , jadno, bijedno roblje.. djeca će nam imati vrlo zanimljive izbore zanimanja, između turističkih vodića,  konobarica , čistačica i kurvi bit će zbilja zajebano izabrat... fakulteti će se plaćat bubrezima, ako ste pomislili da će prolazit ona- obrazovanjem do boljitka... 

I da, CRNJAK sam...

Offline darx

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
  • Turtles before hoes
« Odgovori #222 u: Ožujak 02, 2011, 23:01:04 poslijepodne »
Nisi crnjak nego realan, trenutno u RH samo HSP i pravaške stranke nisu za EU.

Žao mi je što su samo te stranke "konzervativne"...

Ne upravlja naša vlada državom, nego dobiva uputstva iz EU.
Da ne spominjem medijsku cenzuru udruge "Volim Hrvatsku- NE U EU".
Recimo sam Josipović nije dopustio javnu raspravu te udruge oko EU.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #223 u: Ožujak 02, 2011, 23:05:11 poslijepodne »
..ali baš me vesele ovakvi prosvjedi...vic, zajebancija, sad je ekipa skandirala Jaci pred zgradom nakon 5, 5 sati šetnje gradom :D
Zakon...

Offline bolek

• Punopravni član
« Odgovori #224 u: Ožujak 02, 2011, 23:09:19 poslijepodne »
Definitivno sam barem za sad protiv EU.
Previše sranja dolazi od tamo za koja ne znamo a novine ne pišu.
Cak i sumnjam da je ovo sustavno osiromasivanje naroda zapravo tu da bi kad udemo u EU lakse pokupovaili ono najvrijednije (šume, plodna polja, vode,....)
A sto se tice zaglupljivanja naroda, pa pogledajmo kako su dignuli cijene skolarina u GB ( ak nemas love zaduzi se- moderno ropstvo)
I'm Normally Not a Praying Man, but If You're up There, Please save Me Superman