Svibanj 13, 2025, 00:39:57 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Izgleda da je počelo...  (Posjeta: 29583 vremena)

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline darx

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
  • Turtles before hoes
Odg: Izgleda da je počelo...
« Odgovori #225 u: Ožujak 02, 2011, 23:18:02 poslijepodne »
..ali baš me vesele ovakvi prosvjedi...vic, zajebancija, sad je ekipa skandirala Jaci pred zgradom nakon 5, 5 sati šetnje gradom :D
Zakon...
Pitanje je šta će biti kada vlada padne.

Preuzet će je SDP pa će njihove afere isplivljavati van, pa će opet biti problema i na istom smo.

Oni u Saboru samo kukuriću i prepiru se, a kada se kamere ugase zajedno odu na kafu :)

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #226 u: Ožujak 02, 2011, 23:40:43 poslijepodne »
ovo danas je bolest  :D :D

sad sam dosao smrzao sam se ali ovi mladi nesto
mogu ne hebe ih ni sdp ni hdz stvarno kapa dole bez ikakvih nereda!

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #227 u: Ožujak 02, 2011, 23:53:29 poslijepodne »
Iskreno, ja se nadam da će se nešto desiti 21.12.2012 i da će se sve iz korjena promijeniti, jer ako ovako nastavimo (mislim na cijeli svijet), budućnost koja nas čeka nije nimalo lijepa.  :down:

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #228 u: Ožujak 03, 2011, 00:05:12 prijepodne »
Ma je, to su nenasilni prosvjedi a ono neki dan su se samo upleli blesavi BBB koji su pokvarili čitavu stvar i usmjerili vodu na mlin Kradezea.

Šteta što je ovako hladno, možda, ako bog da kad zatopli skupiti će se više ljudi...jedino to za pad vlade treba biti 100 tisuća ljudi, sve ispod je premalo iako istina ima i ovo posljedicu na svijest ljudi i držanje političara u budućnosti.

Nažalost kao što i svi znamo na izborima doći će na vlast oni koje već dobro znamo - Milanović, Čačić i kompanija. To nisu ljudi za nikakvu promjenu nego STATUS QUO sa tek malo izmijenjenom retorikom naspram Kradezea.

Ja ne mogu nikako shvatiti zašto ovaj narod ako je u većini protiv EU, a koja  već godinama a i bude u budućnosti radila samo za sebe a ne za Hrvatsku, ne glasa onda za one koji su protiv EU??? Dakle, jedna opcija/izbor već godinama govori da EU nije rješenje za naše probleme no narod to uopće ne sluša nego i dalje glasa 90% za Kradeze i SDP. Meni je to neshvatljivo jer se stalno govori da nemamo izbora. Pa dajte jebote više slušajte šta govore! Evo to su i branitelji rekli na trgu neki dan al ne, ovaj narod je totalno slijep i vidi samo Kradeze/SDP. Svašta! Zapravo mislim da smo jedna nacionalno neosviještena nacija bez jasno artikuliranih nacionalnih interesa i pogleda kako nam treba izgledati budućnost i odnosi sa susjedima. Pa nas susjedi vozaju sve u 16, od Slovenaca do Srbijanaca. Mi se uopće ne znamo postaviti i zaštiti nacionalne i državne interese. Šta će nama država, kad nismo sposobni njome sami vladati..zato ovi u Saboru od vlasti do oporbe MOLE BOGA DA ŠTO PRIJE UĐU U EU DA IM VLADAJU NEKI DRUGI JER SU SVJESNI DA SAMI NEMAJU POJMA ŠTO I KAKO!

Još jednom, ljudi, barem vi s foruma koji ovo čitate dajte slušajte malo što se govori i tko što nudi. Kradeze i SDP i ona iritantna Pusićka vam nude EU a neki drugi vam nude NAŠ PUT gdje ćemo sami biti odgovorni kako si napravimo a ne slušati naredbe iz Brisela.

Treba samo zaokružiti na listiću...ništa više.
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2011, 00:32:19 prijepodne od Renta »

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #229 u: Ožujak 03, 2011, 09:46:52 prijepodne »
meni je zalosno da ekipa odobrava trubi maše, a nece na ulice!
žalosni su ljudi čije bi probleme trebao netko drugi rješavat.
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2011, 17:41:02 poslijepodne od morino »

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #230 u: Ožujak 03, 2011, 16:38:34 poslijepodne »
..ali baš me vesele ovakvi prosvjedi...vic, zajebancija, sad je ekipa skandirala Jaci pred zgradom nakon 5, 5 sati šetnje gradom :D
Zakon...

i to: "...Jaco poludi, pokaži nam grudi!!!..."

Ma smijeh je bio...al tako treba, razmišljam si o stavljanju nekog točionika za pivu pred kuću, pa kad ekipa ožedni.... :)

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #231 u: Ožujak 03, 2011, 22:17:12 poslijepodne »

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #232 u: Ožujak 03, 2011, 22:22:34 poslijepodne »
  :up:

Kako to da murja nije čuvala zgradu SDP-a? Nije valjda da Hrvatska policija , ne daj bože, favorizira stranku na vlasti? :D :D :D

Offline Faber

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #233 u: Ožujak 03, 2011, 22:27:00 poslijepodne »
ma ošli su si po krofne taman lol
 :D
p.s. policija bila brutalna*?
eh da je to milicija..baš gledam cijeli snimak pa da vidim(sad sam na 11:min to nabijaju letvu na caje :D :D...nema ni gumenih metaka nit išta..samo moraju stajat. :o kako to? ćurac bi ja stajao!
jao hvala Bože što nisam cajo(naravno da ih ne preferiram ... ali imam neku dozu ljudskosti prema njima)
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2011, 22:36:35 poslijepodne od Faber »
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Neve

• Punopravni član
« Odgovori #234 u: Ožujak 03, 2011, 23:10:45 poslijepodne »
neovisno o tome koga mi izabrali, davno je odlučeno da mi postajemo eu-kolonija. ne treba se lagati. sve što možete napraviti jest pokušati si stvoriti što samostalniji život, u smjeru neovisnosti o sistemu da bi funkcionirali.

pogotovo jer će sva ova sra.ja završiti s ratom. nema šanse da drugačije završi.
Pula
hrvatskakolonija.blog.hr

Offline goxic

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 47
  • Adams family
« Odgovori #235 u: Ožujak 04, 2011, 00:12:16 prijepodne »
Uopće se ne želim upuštati u rasprave. Jedino molim istomišljenike da kopiraju dole navedeni tekst i postave ga u status na svome facebook profilu:

Pridruzi mi se u MIRNOM iskazivanju stava, ako smatras da nas ova vlada vodi u propast!
Skini letak s navedenog linka:
http://uploading.com/files/3982faf6/Letak_Jadranka.doc/
stavi ga na zadnje staklo automobila ili na prozor i tako iskazi svoj stav. Pokazi da mozemo MIRNO i KREATIVNO traziti bolje sutra.
Podijeli ovo sa svojim prijateljima. Zelimo bolje sutra!!!

Za sada sam jedini bedak koji fura štracu na šajbi, ali me veseli da mi ljudi trube i dižu palčeve. Ajmo na skroz jeftin i nenasilan način izraziti svoje mišljenje. Šaljimo poruku ovim dibidusima, ali i svima koji slijede iza njih: Zaboravite na 4 godine poštede, mandat vam je promijenjiv....

Offline Flamingos

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • strpljen-spasen
« Odgovori #236 u: Ožujak 04, 2011, 00:53:08 prijepodne »
Ajmo se mi vratit na ono sto nam je baba Vanga prorekla...  :D Tamo sam se bar propisno nasmijao, a sad kad citam zadnje postove dodje mi da  :'(
Samo bih skrenuo paznju na to da niko od tih politicara nije lud da NE ukrade "koju" kunu kad mu se vec pruza prilika... A ako i neko sazna za to... Kao da je bitno, reci ce da to nije istina i dovidjons...  :-X  E sta bi dao da sad neko smisli nesto pametno i predlozi nekog pametnog da dodje na vlast... Ja sam za to da pitamo Tarabice ili baba Milku, mozda oni znaju odgovor... :question:
Tako blizu a tako daleko...

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #237 u: Ožujak 04, 2011, 02:12:07 prijepodne »

E sta bi dao da sad neko smisli nesto pametno i predlozi nekog pametnog da dodje na vlast...

A ja sam zato da otvoriš oči i uši i slušaš što govore političari kojih nema na udarnom dnevniku jer ih se prešućuje i ignorira...a ne da smo ukalupljeni u dvije tri već odavno potrošene stranke. Evo, srećom ja znam brojati čak do 10. :D ;)  

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #238 u: Ožujak 04, 2011, 07:17:32 prijepodne »
neovisno o tome koga mi izabrali, davno je odlučeno da mi postajemo eu-kolonija.

Najpametnija rečenica na ovoj temi  :up:

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #239 u: Ožujak 04, 2011, 08:06:37 prijepodne »
nećete postat eu kolonije jer če sama eu dase raspane   i to veoma brzo  švabe više nemogu podnijet   neizozemci isto  najgore što sad dosšli rumuni  poljaci i svi istoćno europski građani ljepo rade ovde za 3 puta manje plaće oborili cijenu rada   ovi svi popizdili   a lako im je to kad nemaju nikog ovde i spavaju po autima  imaju adrese samo u poštama  (post code adress)  sve lagalno sve gotiva zato se pojavi jedan majmun i rekne onu  ljudi pa oni kradu naše poslove ..  eto radikalizacije    akoste u mgućnosti partit izbore ovde u nizozemskoj   u  16  županija je pobjedio radikal  ito ekstremni desnićar    tip je glup ko konj nema nikakav program al krivi muslimane  i imigrante za sve   etga na vlasti e takva nam je situacija u bivšoj jugi  sve konji i krive drugu naciju  a ljudi ovce  i sljede    :klap:  znaći desiće se eu ono što se desilo bivšoj jugoslaviji
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline Neve

• Punopravni član
« Odgovori #240 u: Ožujak 04, 2011, 09:40:19 prijepodne »
Ceh, i ja se tome nadam najiskrenije. Ne ratu, već raspadu.

Evo i jedne dobre vijesti, što nas više odgađaju to mi je toplije oko srca:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/metak-upozorenja-iz-bruxellesa--velika-pljuska-hrvatskoj-zbog-korupcije-i-ljudskih-prava/540568.aspx
Pula
hrvatskakolonija.blog.hr

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #241 u: Ožujak 04, 2011, 09:44:27 prijepodne »
zbore ovde u nizozemskoj   u  16  županija je pobjedio radikal  ito ekstremni desnićar    tip je glup ko konj nema nikakav program al krivi muslimane  i imigrante za sve   etga na vlasti e takva nam je situacija u bivšoj jugi  sve konji i krive drugu naciju  a ljudi ovce  i sljede    :klap:  znaći desiće se eu ono što se desilo bivšoj jugoslaviji

Bitno da nas uvijek optužuju za nacionalizam ti isti što će uskoro imati najradikalniju stranku na vlasti u zemlji koja će od najliberalnije postati gora nego ove na bliskom istoku... ne bih volio  biti crnac ili musliman u nizozemskoj u skorijoj budućnosti

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #242 u: Ožujak 04, 2011, 13:20:54 poslijepodne »
Ma pustite se ljudi politike... smrdi!

-Stvarajte nešto, sadite, kopajte, odite u selo... postanite što samostalniji. Nema lijepšeg osječeja nego nešto stvoriti, uzgojiti, a ako vam neko to želi taknuti... pa pucajte u njega, vilama ga probodite!
Svi bi nešto samo trgovali, upisivali djecu u škole di če, kad je završe "bez rada" moči živjeti... neide to tako, vidimo poslijedice.

Zar nemožemo biti prva "država" bez politike ??? DIgni granice i zatvori se... imamo sve šta nam treba za predivno živjeti.
MOžemo imati besplatnu struju, hrane za sve, zdravu prirodu, ma sve!!!

Jebeš naftu, novce, nerad ... to je prošlost! ...samo nam je nekako teško to prihvatiti ?!?

...ma neču više, jer jednostavno svjest u HR je na tako niskom nivou da stvarno nema smisla o tome... treba naj vjerojatnije pocrkat pola stanovništva od gladi da bi shvatili nešto...

Uživajte dokle u svojim Mercedesima i novim mobitelima, pa se ako bog da čujemo za koje desetlječe... ako budemo još postojali.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #243 u: Ožujak 04, 2011, 14:57:46 poslijepodne »
NE ŽELIMO korumpirane političke stranke, NE ŽELIMO imperijalističku EU tvorevinu u kojoj NEĆEMO imati nikakvog prava glasa ni mogućnosti žalbe na najvažnija pitanja vlastite egzistencije, NEĆEMO lapane koji defetistički zaključuju kako "nigdar ni bilo da ni nekak bilo" , ŽELIMO poštenje, stručnost na odgovarajućim mjestima, promijenu moralne svijesti građana, želimo bolju BUDUĆNOST!!!

SVI na prosvjede!!  :)

Offline Marko_Sp

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
« Odgovori #244 u: Ožujak 04, 2011, 15:05:07 poslijepodne »
Neću!
HOću EU, evropu bez Granica  8)

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #245 u: Ožujak 04, 2011, 15:07:44 poslijepodne »
 :D :D :D

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #246 u: Ožujak 04, 2011, 15:33:45 poslijepodne »
pa sjednes u tenk i yebe ti se za granicu  :klap:
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #247 u: Ožujak 04, 2011, 20:07:37 poslijepodne »

Sada su mi prošli ispred zgrade, cijela ulica izašla na prozore. :)

Ima ih stvarno puno, iznenadio sam se..po mojoj procjeni najmanje 2000-3000 ljudi...sam da zatopli bit će belaja. :)

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #248 u: Ožujak 04, 2011, 22:09:08 poslijepodne »
jedno glasno razmišljanje..
zašto se prosvjedi ne organiziraju usred bijela dana, npr u 12 sati, nego stalno navečer..mislim da bi imalo veći učinak..

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #249 u: Ožujak 04, 2011, 23:04:41 poslijepodne »
zato jer ipak još ima ljudi koji rade...kad je bio prvi , u 13, došlo je oko 150 ljudi i 50 murjaka u civilu :D

ajd, možda još ima nade za ovu zemlju i ljude u njoj...ako se ovo svaki put udupla, pa negdje do 100 000 , pa tako nekoliko puta...

mislim, koliko blesav moraš bit da vjeruješ ovim likovima u politici i sranjima koja pričaju?
mrš!