hvala, drago mi je da vam se sviđa.
Pa de si care?? Jako lijepe boje i zdravo bilje. Može malo više info o tehnikalijama, oprema gnojenje...
Ako hoćeš i kritiku evo ti je
, ne paše mi pogostemon odmah do lobelie previše odskaču formom lista, po meni bi bilo idealno da si od lobelie nastavio sa glossostigmom do lijevog kraja.
eto me, tu sam!

tehnikalije su 75l, 75W/l, gnojiba JBL mikroelementi 4ml dnevno (znam, puno...), nitrati/fosfati 2 ml tjedno. što se prijelaza pogostemona i lobelije tiče, u pravu si. sad kad je postav došao u neke svoje gabarite nisam ni ja najzadovoljniji ovom kombinacijom... radio sam s onime što sam imao. nije mi se više dalo po dućanima tražiti stvari kojih nema. ponuda je takva kakva je. nažalost.
[Mi ga jučer spominjali (naravno pozitiva samo) i gle... čovjek se pojavi. 
Tank je prekrasan,
Pozz
mene? pa čemu?? zato mi se štucalo!!

thnx

Klasičan Tompin stil!
Kritike radije nebi jer mi je više drago da si se vratio barem ovako.
ajde renta, pa nismo od jučer... kritike uvijek dobrodošle, na kraju krajeva bez njih nema napretka.

osim toga, ovaj postav ne treba štedjeti, ionako je napravljen bez puno premišljanja i planiranja. naslov mu je trebao biti 'la rennaissance' ali... nije to postav za takav naslov. prema tome, slobodno.
Možda bih si jedino dozvolio jedan osvrt na prednji plan, malo mi je previše simetrično razdijeljen budući da je granica bilja u prednjem planu na sredini. Inače sam oduvijek zadivljen Tompinim zdravim izgledom bilja i njihovom bojom
istina. i kamenčina je previše centrirana... mislio to popraviti pa nisam, zaboravio a poslije mi se nije dalo ruke močiti.

hvala još jednom svima na lijepim reakcijama. lijepo je opet biti ovdje, nadam se ubuduće malo češće nego do sada. a nadam se i iskreno želim da opet bude nekih novih postava s moje strane.