ima san isti problem-tocno kako kazes-sve super i uvik isto ja radin iste stvari i sve pet-jedno jutro....boom---nema peraja, 3 4 mozda u cilon jatu da su imale normalne peraje----odma san stavia jedan akvariji u pogon i isa vidit ko bi ih moga izist-sumlja san na sijamca jer san ga stavia dva dana prije u akvariji, al probudim se ja drugo jutro, cinilo mi se da su se peraje samo jos vise raspale, onda san pocea halucinirat da su botie, al san skuzija da ako nisu nikad do tada,i ubacia san preventivno baktopur da in se nebi stagod nakačilo....nakon ta dva dana zivciranja, treci dan san vratia sijamca u akvariji....niti jedna neonka niije umrla od toga...i sad su in repovi taman ponovo zarasli....tako da ko to zna...neki su mi rekli da su se mozda i same medjusobno....sta se tice vode-ja ubacin pipovaču direktno u akvariji,i tek onda naknadno zalijem aquasafe-om i tako to radim godinama i nikad sranja, pa sumljan da od toliko tjedana da in je klor smeta bas taj jedan jedini put, uglavnon sad nista ne mozes, nego sprijecit gljivice i ostalo, a ako nema teroriste u tvon akvariju koji je nedavno svatia da su peraje ukusne, onda ce ti sve bit ok....
znam koliko je to frustriravajuce kad se jedno jutro probudis,a svaka neonka u svon kutu bez repa----katastrofa...
poz