Htc je lagano počeo kaskati s novim modelima, štanca ih kao Nokia nekada ali gotovo da je jedan jednak svom prethodniku u klasi, i dalje nema tv out, kada već neki nude hdmi izlas, i dalje nema stereo zvuk, iako su sve u svemu htc jako dobri aparati, imam hd2 više od godine dana i začudo ga se još nisam zasitio (inače mi je godina dana plafon). Na njemu mogu imati windows mobile, android, windows phone7, nikad nije dosadno

Kada bih razmišljao o novome, dobro bih sagledao i ponudu lg-a i samsunga jer su oni već daleko odgurali s novim modelima, ono što najviše čekam vidjeti je kakav će se u svakodnevnoj upotrebi pokazati LG Optimus 2x, po specifikacijama je mrak.
Što se tiče operativnog sustava, kažem, windows mobile nudi široke mogućnosti, ali se više ne koristi kod novim modela, dok novi windows phone7 meni nikako ne dolazi u obzir, ne sviđa mi se vizualno, djeluje mi zaguljen, a i sam os je dosta zatvoren za one koji mu vole poprčkati po duši kako bih ja rekao. Preostaje Android koji se razvija munjevitom brzinom, iako bih rekao da nije još na razini Windows mobile po nekim pitanjima, ali brzo će ga sustići i prestići.
Nokia i symbian? Nekada moj favorit, sada ih gledam kao kameno doba.