Hvala svima, fotke sam minimalno prckao, ne sjecam se tocno, ali mislim da kontrasta nisam dodavao (ne garantiram, ali mislim da nisam), samo sam (kao sto kazu E&D) smanjio svjetlinu i gamma correction jer, ima puno suma po tamnijim dijelovima. Uf, sad vidim da lazem...

ovo sto sam stavio je samo kropana fotka po kojoj sam prckao vec ocito. Evo original kakav izasao iz mobitela, tj. fotica:

Uzivo su svakako bolje boje nego na ovoj slici, a opet nisu kao na onoj gornjoj, dva put sam prckao po istoj slici pa nije cudo da se malo zanijeo.

Sad jos bolje izgleda, lotusa ima vise i skroz je desno, a aromatica je gusca, kad jos malo hemiantus stasa onda cu fotkati s boljim foticem.
Evo jedna iskosa, po toj isto prckano i mislim da nemam originala.

Rasta, Sagitarija mi sad dok sam bio na moru prvi put krenula divljati. Ovo je slikano dok je "divljala". Nije ko nekad, ali skuzio sam da je krenula divljati i rasti u visinu i sad trenutno mi je malo supljikav taj travnjak jer sam sve najvece pocupao. Da Sagitarija bude niska trebas odvojiti najsitnije mladice, one s dva-tri listica, ostale sve pobacati. Onda te popikas ispod dosta svjetla i mislim da barem 6 mjeseci nece divljati. Sto se tice anubiasa, na nediranoj fotki se vidi da u akvariju imam zelene koncaste tako da dobro razmisli. Ali opet, to su anubiasi, nema toga sto jedna varikina kupkica nece rijesiti.
Edited by: Ruki