S obzirom da sam ja, izgleda, tvorac i teorije o budalama, kao i teorije o cedeviti, a posebice ponosan tvorac onoga da se zamaras glupostima.....i to sve u jednom postu....

Ustvari, neznam sto bih napisao, jer je sve vec napisano, jasno i glasno, pohvalno je sto citas prirucnike, clanke, i sve ostalo, samo nemoj zaboraviti da malo ukljucis i zdrav razum dok sve to radis, i sve ce biti ok.
Vjerujem da bi ti mnogi ovdje rekli, da je bas to setanje po prirodi, trazenje bas pravog kamencica ili grancice, ili bilo ceg zanimljivog ono sto ovaj hobi pretvara iz nekakve obaveze koju uguravas negdje u ostatak zivota, u strast, i pravi razlog bavljenja ovime, uopce. Nitko od nas nema vremena, svi imaju zivot, obaveze i sve ostalo, a opet vidis, nekome je bas to gust. Nitko tu nije ni u krivu, ni u pravu.
Uostalom, ako citajuci ovaj forum sve manje i manje kuzis - dobrodosla u akvaristiku. Doci ce momenat kad ces se prestati uopce truditi da skuzis, i tek onda ce stvari krenuti svojim tijekom. Na to sam mislio - ne zamaraj se nepotrebnim teorijama i idejama iz nekih prirucnika i clanaka, samo polako, nabavi ono sto mislis da treba, onako kako mislis da treba, osnove si procitala, i samo polako, ovim tempom ces stalno pisati nekakva upozorenja u vezi necega, zamarati se temama s kojima se ne trebas zamarati, umjesto da uzivas u ovom hobiju.