Da znači veselica je kak god okreneš....
a niš bumo ih tužili za duševne i ine boli

Da to sa zvukovima kažeš da bi kod tebe trebalo ugraditi ...pa kaj nisu

Naime nama su dali cifru i prijedlog ovakav -SIMENS
1.iz pričuve se plaćaju nove pumpe koju su regulacione ovisno o potrebi tlaka u istima (sl. kao pumpe za akvarij stream DC

) OK

2.samo ventili tzv.razdjelnici koštaju cca. 450 ,a da ne bi bilo zvukova

predlažu sa tim "balansom" pa ti dođu 650 kn/kom/radijator
jer kao računali da je skuplje stavljati na svaku vertikalu,kao nama je 200 kn po radiatoru niš,a ovaj jedan na cijelu vertikalu košta 1000kn
imamo pet stanova po vertkali,dakle to je 1000 kn

dakle isto,no nije jer sve što je van stana ide iz pričuve,sve što je u stanu plaćaju
stanari-DAKLE KAD ODE GARANCIJA

di si miki,če da ti menjam NOVI o tvom trošku

3.Da i to sve garancija 2 godine
4 očitanje po radiatoru 25/kn po komadu-pa ovo bi se moglo zaposliti za tu cijenu 50000 nezaposlenih svaki na jednu Zgradu i evo ti plače..

no to nebu išlo nezaposlenim već jebivjetrima...tak svaka budala zna zarađivati-monopol

Mene muči jedna druga stvar
Račune šalje HEP kao i do sada iste ili SAMO MANJE

Ali računi od HEP-a idu onima s kim ste sklopili UGOVOR-tj. taj koji očitava
a pametni onda nama RAZDJELJUJU po IMPULSIMA koji nemaju način da ih ti kontroliraš račune sa njihovih 25kn po radiatoru
Pa ja ne mogu vjerovati da u našoj državi prolaze ovakva sranja koju ni djeca u vrtiću moje dobi nisu pušila

Pa zamislite koliko zarađuju bilmezi npr. kod mene 5 radiatora svaki mjesec puta 25=125kn oćitanje i tako od stana do stana*100=12500kn
pa tako svaki bilmez zna raditi....

mene samo interesira tko je dao zeleno svjetlo za ovu pljačku i prevaru i da li država zna igru ili se i oni prave blesavi,jer su se oni riješili problema koje im je jebeni EU nametnuo

U svakom slučaju ja sam za referendum