Prve ribice su odnedavno u akvariju

Zahvaljujući blacktihiju i Dariu 28 uspjela sam nabaviti prekrasnu bettu i corydorase kakve sam baš tražila tako da im se ovim putem još jednom zahvaljujem.
Coryji su baš fora, stvarno su neumorni, ima ih po cijelom akvariju i super mi je gledati ih dok u grupici plivaju do površine akvarija i obrušavaju se natrag

Betta je iznenađujuće mirna, u početku se dosta skrivala i bojala svjetla, ali sad se već pomalo priviknula pa se sve više pokazuje.
Pokušavam ju svaki dan vježbati s ogledalcem, ali šepuri se samo kad je rasvjeta ugašena, inače bježi od njega kao da se boji svog odraza.
Planirala sam još uzeti dva otocinklusa i jedno manje jato neonki ili espei razbora. Da li bi to bilo previše ribica?
Bilje raste kao ludo iako ga ne gnojim. Kupila sam za svaki slučaj Easy Carbo i Profito, ali nisam sigurna da li da ih koristim ili ne.
Jedna nerita mi je prije par dana počela bježati van iz akvarija pa me to malo brine jer kažu da to može biti znak loše kvalitete vode, ali testiram ju s onim trakicama i one ne pokazuju povišenu razinu nitrita.
A i nakon promjene vode jednom tjedno stavim 15 ml FFM-a.