Što da zanemari savet?
Jesam ja nešto pogrešno rekao?
Ako jesam,neka me neko ispravi.
Neznam na koju foru bi ubacivanje riba pomoglo procesu cikliranja, time bi samo povećao količinu štetnih tvari u vodi, ribe se ubacuju po završetku procesa cikliranja, mislim pa to su neke osnove, a i nagovaranje ostalih članova foruma koje ribe da uzmu mi baš i nije neka pomoć, odgovori koje dajemo članovima koji počinju sa akvaristikom trebaju biti točni i jasni, a ne ih dodatno zbunjivat, drago mi je što si tako mlad, imaš svega 13 godina, i što se u tim godinama već aktivno baviš s time i to je za svaku pohvalu, al daj nemoj preporućivati koje ribe da uzme i davati površne ili netočne informacije, svatko od nas ima neke svoje prioritete, ima baza riba i bilja, sve je tu dostupno pa neka svatko sam odluči što će i kako će. 
Ja ocito nisam jedan od pametnijih

ali sam jedan od iskusnijih

Zelene neonke 100 komada ubaceno u akvarij od 54 litre,sa spužva filterom,voda mix ro i pipovaca odstojala 24 sata omjer pola pola,dana cikliranja 0 ( NULA )
Sve žive i zdrave,uz redovito mijenjanje vode
Tako da je mladi kolega u pravu,definitivno ribe mogu i odma ici u akvarij
A zasto su dobre da budu odma u akvariju?
Zato sto ribe izbacuju hranu za dobre bakterije i samim time ubrzavaju cikliranje
A zasto se inace pocetnicima govori da ne ubacuju bar mjesec dana ribe?
Zato jer nisu iskusni i nemaju pojma o izmjenama vode i nemaju pojma kako to sve funkcionira,pa je jednostavnije pustiti akvarij da malo sazrije,a oni u međuvremenu malo vise o svemu saznaju
Tako da je guppy dobra riba za pocetak kao i neki puž,kao i ancij samo cesce onda mijenjati vodu