Pajčolanka i teleskop su ubacene u neciklirani akvarij prije tocno 2 tjedna, prije ubacivanja ribica samo je 2 sata FFM stajao u vodi i onda su isle unutra (da, znam, krivo, loše jbg, treba zahvalit striceku u petcentru koji je curi koja pojma nema dao to sve tak i jebiga, petak predvece a na ormaru akvarij i u vrecici ribice, nisam znao sta drugo), znam i da je to njima uber premali akvarij (sreca jos su relativno male), uskoro ce one nekamo drugo poci
a onda ostajemo ja i akvarij, znam da je malo to premali akvarij za nes konkretno, al da pokusam nes ipak kolko tolko slozit.
1 - mislio sam od dekoracija mozda samo od kokosa ljusku ubacit 2-3 (izrezat kak mi odgovara, mozda neki tunel napravit

)
pitanje - moze li dekoracija bit sam tak recimo kokos? jel to ok, ak ne, savjet neki?? ( ne bi stavljo puno neceg kad je i tak mali, zato mi se kokos cinio idealan jer ne zauzima puno prostora)
2 - galaxy rasbora ili neon tetra, recimo da bi ih 10 stavio
pitanje - može li to tako? vrsta + broj? ako ne, takoder, prijedlozi? mozda neke druge malecke ribice? (neonke su prelijepe i najrade bi njih, al ak ne ide jbg, prihvacam sve opcije, samo da živi akvarij

)
3 - kakav uopce grijac stavit na 20L akvarij? tj kakve snage? di je najbolje to kupit u ZG? opcenito koji shop je u ZG najbolji za akvarij i opremu?
4 - da li bi trebalo onda sad kad ove dve male odleprsaju u neki drugi akvarij i prije neg stavim neke druge ribice, pricekat sa cikliranjem il bi sad akvarij trebo bit ok za život drugih riba?
pijesak koji je unutra je 2-3 mm, sloj pijeska oko 1 cm.. jel to ok?
ja stvarno ne kuzim jel taj lik nema pojma o akvarijima il ga boli kiton, sam da proda (petcentar u zg, krizanje vukovarske heinzelove), kad je on curi koja mu je rekla da pojma nema o akvarijima dao 2 zlatne ribice, ovaj pjesak, neki filter i akvarij 20L i reko ETO TI SAM IH BACI (dobro aj dao je i FFM al i dalje sam ljut na njega xD)
da i procito sam vec prirucnik za pocetnike, al zelim odgovore na direktna svoja pitanja od iskusnijih clanova da budem siguran u ispravnost buducih koraka
unaprijed hvala