Da nastavim! To sam sve spojio preko "dimera" i testirao (slika 7 ). Što se tiče struje i napona stanje je ovako:Napajanje mi daje bez opterećenja 12,2 V a kad uključim ledice i pustim struju (Ampere) od 2 A pada mi napon na 11,8V. To je napon na ulaznoj strani dimera. Napon na izlaznoj strani dimera je 11V ali je realno stanje nemjerljivo jer dimer radi na principu impulsnog prekidanja tijeka struje, a ne postoji tako brzi instrument koji bi taj strahovito kratki period izmjerio pa instrument pokazuje neki prosijek između tih inpulsa. Kad odvrnem dimer do kraja tih 12 ledica u paralelnom spoju povuče mi struju od 3,2A. Kad pomnožimo 12 puta 300mA to je to! Grijanje konzole i ledica na 2A je na opip jedva primjetno, ali je na svih 3A osjetno pa bi trebao ugrađivati i mali ventilator za hlađenje.Vizualno svijetlost tj. jačina osvijetljenja je dovoljna i na 2A jer kad usporedim onih prijašnjih 3X18W T8 (koje sam i dalje ostavio i mogu birati tip rasvjete) sada osjet svjetla je za trećinu jači.