Ovim putem želim obavjestiti sve one čija djeca pohađaju dotičan vrtić, i pohvaliti svoju zlatnu bolju polovicu, te se zahvaliti našem dobrom starom/novom gradonačelniku Bandinjosu...

Naime za vrijeme ovih proteklih paklenih vručina djeca su se doslovno kuhala u 2 aktivne grupe (čitaj dežurne preko ljeta)
moja dva mala tarzana također idu u taj vrtić i oni koji poznaju taj vrtić onda znaju da su te dvije grupe pod nekakvim limenim krovom i imaju staklenu stjenu duž cijele jedne strane gdje sunce prži cijeli dan i možete misliti kako je biti unutra na + 40, i djeci, a i tetama...
Pa je moja supruga pitala tete dali bi imali šta protiv da zatraži donaciju za vrtić na što se nisu žalile, a molile su makar neke ventilatore.
Tako je moja bolja polovica je poslala srceparajuči mail na 20ak adresa, od svih mogućih trgovačkih centara do ćike Bandića, i danas su je zvali iz ureda gradonačelnika da su kontaktirali ravnateljicu vrtića te da izlaze na teren danas (u vrtić) da naprave procjenu i plan, te da će SVE grupe dobiti klimu (tako nam tvrdi teta preko telefona)
Čak su nas kontaktirali iz emezete ako se ne varam da bi donirali nekoliko pokretnih klima i par ventilatora, kojima smo se zahvalili i zamolili ih da prosljede nekome kome treba.
eto jedana mala akcija koja će dijeci olakšati boravak u vrtiću...
Bandić kralj

Žena zmaj