Lipanj 28, 2025, 17:25:57 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Dječji vrtić vrapče (Kerestinečkih žrtava) dobiva klima uređaje - donacija  (Posjeta: 3039 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zgmarkozg

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Ovim putem želim obavjestiti sve one čija djeca pohađaju dotičan vrtić, i pohvaliti svoju zlatnu bolju polovicu, te se zahvaliti našem dobrom starom/novom gradonačelniku Bandinjosu...  :hi:

Naime za vrijeme ovih proteklih paklenih vručina djeca su se doslovno kuhala u 2 aktivne grupe (čitaj dežurne preko ljeta)
moja dva mala tarzana također idu u taj vrtić i oni koji poznaju taj vrtić onda znaju da su te dvije grupe pod nekakvim limenim krovom i imaju staklenu stjenu duž cijele jedne strane gdje sunce prži cijeli dan i možete misliti kako je biti unutra na + 40, i djeci, a i tetama...
Pa je moja supruga pitala tete dali bi imali šta protiv da zatraži donaciju za vrtić na što se nisu žalile, a molile su makar neke ventilatore.
Tako je moja bolja polovica je poslala srceparajuči mail na 20ak adresa, od svih mogućih trgovačkih centara do ćike Bandića, i danas su je zvali iz ureda gradonačelnika da su kontaktirali ravnateljicu vrtića te da izlaze na teren danas (u vrtić) da naprave procjenu i plan, te da će SVE grupe dobiti klimu (tako nam tvrdi teta preko telefona)
Čak su nas kontaktirali iz emezete ako se ne varam da bi donirali nekoliko pokretnih klima i par ventilatora, kojima smo se zahvalili i zamolili ih da prosljede nekome kome treba.

eto jedana mala akcija koja će dijeci olakšati boravak u vrtiću...

Bandić kralj  :zagrljaj:
Žena zmaj  :D

Offline ZliBrka

• Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
Odg: Dječji vrtić vrapče (Kerestinečkih žrtava) dobiva klima uređaje - donacija
« Odgovori #1 u: Kolovoz 12, 2013, 22:08:31 poslijepodne »
Bravo za oboje!   :klap:
"Dišemo slobodno jedino kad nas s drugima povezuje zajednički cilj koji nadilazi naše JA."  Zemlja Ljudi

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
« Odgovori #2 u: Kolovoz 12, 2013, 22:33:49 poslijepodne »
Bravo za organizatore akcije!

Offline Beri

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #3 u: Kolovoz 13, 2013, 08:42:11 prijepodne »
Bamdić je to trebao učinit već prije a ne ovakvim putem.On sad dijeli uđbenike kolko čujem. Nije me briga ako to radi susjedna Austrija, zagreb nije Austrija a  ponaša se kao da je država u državi. Ili svima na nivou države ili nikome.Netko će platiti tu njegovu promociju, naime ja i ostatak države  na neki način.Strašna je to pojava ovog društva koja kraj obrazovanih kandidata opetovano dobiva funkciju na osnovu spike s pijaca. On je apsolutno neovisan, čak ni stranačke stege nema , niko da ga kontrolira.Nisam se mogao suzdržat, nisam politički opredjeljen samo mrzim-nevolim lopovluk i pokvarenost .

Offline tarantula 87

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #4 u: Kolovoz 13, 2013, 09:04:25 prijepodne »
Bamdić je to trebao učinit već prije a ne ovakvim putem.On sad dijeli uđbenike kolko čujem. Nije me briga ako to radi susjedna Austrija, zagreb nije Austrija a  ponaša se kao da je država u državi. Ili svima na nivou države ili nikome.Netko će platiti tu njegovu promociju, naime ja i ostatak države  na neki način.Strašna je to pojava ovog društva koja kraj obrazovanih kandidata opetovano dobiva funkciju na osnovu spike s pijaca. On je apsolutno neovisan, čak ni stranačke stege nema , niko da ga kontrolira.Nisam se mogao suzdržat, nisam politički opredjeljen samo mrzim-nevolim lopovluk i pokvarenost .
Razlika je u prirezu Zagreb-Koprivnica

Offline zgmarkozg

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Kolovoz 13, 2013, 09:10:46 prijepodne »
svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali mislim da ova tema nije prikladna baš.
bandića ili vole ili ne vole, nema između, ja samo mogu reći svoje viđenje ; hapi, ali radi, a to se i vidi koliko se zgb promjenio zadnjih 10ak godina, dok po ovim manjim sredinama, manjim gradovima etc., hape i još hape, a ne radi se ništa.
barem ja tako gledam na to...što se tiće daj svima ili nikome to također podržavam!  :up:

Offline ciko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #6 u: Kolovoz 13, 2013, 10:00:36 prijepodne »
Čestitke zmaju  :D na uspješnoj akciji !!!!!!!

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
« Odgovori #7 u: Kolovoz 13, 2013, 10:27:00 prijepodne »
Neka Mršić u Koprivnici uvede prirez 18% , umjesto sadašnjih 9 %, pa će biti novca za knjige i fontane.U Zagrebu, Bandićeve fontane
i idiotarije plaćaju građani Zagreba, pa valjda možemo platiti i knjige za djecu.

Offline Beri

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Kolovoz 13, 2013, 19:29:11 poslijepodne »
Neka Mršić u Koprivnici uvede prirez 18% , umjesto sadašnjih 9 %, pa će biti novca za knjige i fontane.U Zagrebu, Bandićeve fontane
i idiotarije plaćaju građani Zagreba, pa valjda možemo platiti i knjige za djecu.

Mršić nije nikad uveo prirez, e to je za pohvalu. Uz bandićev prirez od 18% bila bi uspješna i moja baka kao gradonačelnica.
Pa najlakše je smisliti prirez i bok. Nevjerojatno je zapravo i sramotno da čak uz takav prirez nemaju barem vrtići klima uređaje.
Tip je legenda,....stavi ga sdp na listu, ovaj ih otkanta, potpomaže Mamića a ne Dinamo, Holding, Jumbo plakati ,..... i vama je on hupš.

Offline zgmarkozg

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Kolovoz 13, 2013, 19:58:07 poslijepodne »
nemoj se srdit, nije tema prikladna za prepucavanja...
naime evo da ispravim netočan navod, danas smo ipak saznali da nije Bandić donirao klimu već Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.
tko zna tko će na kraju ispasti kao good guy, ali najbitnije je da su danas krenuli sa montažama klima.
 :caga:

Offline Beri

• Punopravni član
« Odgovori #10 u: Kolovoz 13, 2013, 22:05:30 poslijepodne »
Ma ne srdim se na bandića i mršića, ljute me penzioneri i raja koja uvijek popuši ponovno do kraja  :nerv:
Evo , vidiš , postajem poeta. Aj bok, ne želim se više nervirat , živjelo ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta.