Svi se mi prepoznajemo na neki nacin u ovoj temi, ne samo u vezi akvaristike nego i u drugim stvarima nevezanim za ovo.. Iskreno Dellete je od mene dobila nazad zracnu pumpu nakon nekoliko mjeseci, jest da se je oduzilo trajanje vracanja, ali sam ju vratio kakvu sam i posudio, a da sam ju pokvario ili slicno, kupio bih novu.. Tako da evo ja sam taj sto je kolegica Dellete spominjala gore, i nije me sram potvrditi to.. Svako od nas grijesi i na tome uci ili drugo.. To su ipak male stvari i sitnice koje se mogu rijesiti.. Jer ipak nesto kad posudis, radis na svoju odgovorinost, ipak si pristao na to, i sto god da se dogodi toj stvari, naci ce se neko rijesenje da se popravi. Mnogo stvari sam naposudivao, dao, poklonio, da to vise nikad nisam vidio, i sto bi ja sad trebao, takav je zivot..
Samo bi jos nadodao da mi se tema nesviđa, ne zbog toga sto ce netko nesto za nekog napisat i bit preiskren ili tko je kakav i tko sto posuđuje od nekoga, pa da to sve izađe na vidjelo, nego zbog prepirki, malo mi je sve ovo djecije i neuklapa mi se u forum.. Mislim da bi trebali svi postivat jedni druge i nepisat glupe komentare i gluposti, jer u zadnje vrijeme na forumu su samo prepirke i svađe, tko sto ovo, tko sto ono, pa dajte ljudi, ako imate nesto svoje kod nekoga, rijesite to s njim, a ne da svatko mora znati svaciju pricu.. Jer ova tema sigurno nece izaci na dobar kraj, sve ce ici prema gorem putu, svađe i ostaloga.. i na kraju ce se zakljucat kao inace i sve sto je pokrenuto nece biti rijeseno.. Nemojte me krivo shvatiti, ako vec svatko svasta pise, ja samo iznosim svoje misljenje..
Lp svima!