Srpanj 21, 2025, 16:43:53 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Posudba akvarijske opreme  (Posjeta: 4634 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Therion

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: Posudba akvarijske opreme
« Odgovori #25 u: Svibanj 29, 2013, 14:54:46 poslijepodne »
Jedino što mogu reći sram te bilo!!! Nemaš pojma o meni baš ništa, ali znaš da ti idem na kurac i da imam kiosk na pet minuta???

Jednostavno ne vjerujem kakvih ljudi ima....

Offline alen051

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #26 u: Svibanj 29, 2013, 14:55:35 poslijepodne »
Ja nisam iz ZG, ali sam se isto osjetio prozvan, što mislim da nije u redu... U zadnjih par godina bacio sam kile i kile i kile akvarijskog bilja vrijednosti više tisuća kuna (ok, vjerojatno sam isto toliko kilaže i vrijednosti i poklonio). Ljudi su prokleti, samo to ću reći... Redovito sam stavljao oglase svakih 15-20 dana da poklanjam biljke i nevjerojatno je šta sam sve doživio. Nezahvalnost, da sažmem sve u jednu riječ. Da se ja moram s nekim natezat i reorganizirat svoje obaveze i slobodno vrijeme jer se nekome ne da ustati u 9 ujutro da bi došao po biljke? A da ne govorim o "slanju"... Pa nemam ni vremena ni volje, izgubit 2-3 sata (da, upravo toliko, 2-3 sata!!!) dok sve spakiram, dođem do kolodvora, trošim, naravno,  benzin i platim, naravno, parking 10kn. I još se moram jeb... jer svi znamo kako su naše autobusne linije točne pa se redovito desi da bas kasni...

I ove face s kojima se kao pokušavam dogovorit da se nađemo (najčešće ispred Kauflanda jer mi je to najbliže kući, a valjda svi znaju gdje je Kaufland)... I onda one fore: danas ne mogu jer idem van... sutra ne mogu jer spavam jer sam bio/bila vani, danas mi se ne da jer pada kiša, sutra možda ali mogu samo od 17,00 do 17,13h... prekosutra ujutro od 9,00 do 9,05h ili onda popodne između 18,00 i 18,11h... Ma dajte, ljudi, sjašite

Svaka čast nekolicini ljudi s kojima sam se stvarno lijepo uspio dogovorit i za koje mi to nije bio problem poslati nešto basom, jer su to zaslužili, ali većini nezahvalne balavurdije mi ne pada na pamet raditi takve usluge. Nema šanse!

I slažem se da je to žalosno, ali došao sam do te mjere da  mi je draže i jednostavnije baciti biljke u smeće nego si komplicirati život i nekome "poklanjat"...

Eto, pa kako tko shvati ovaj moj post...

Offline zgmarkozg

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #27 u: Svibanj 29, 2013, 14:57:56 poslijepodne »
ja mislim da se ovakve teme kojih je u zadnje vrijeme sve više nebi trebale ni otvarati.
sve se ovo da riješiti preko pp,tko hoće neka šalje, tko neće nitko ga ne tjera.
u krajnjem slučaju u oglasu ako poklanjate nevadite da ne šaljete ni ne nosite i onda se nitko tko je iz daljih krajeva neće ni javiti.
jer ove teme su sulude!

i EDIT:/
ovakve teme bi modovi trebali brisati u startu uz opomenu.
pogotovo teme gdje se napiše tipa: shebo me jedan ali neču reći tko ili što i onda se prelomi 5 stranica gdje se svi kriš kraš posvađaju.
zabrijali ste ljudi... nije forum mjesto za ovakve rasprave.
« Zadnja izmjena: Svibanj 29, 2013, 15:03:16 poslijepodne od zgmarkozg »

Offline Buncek

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #28 u: Svibanj 29, 2013, 15:06:13 poslijepodne »
ja mislim da se ovakve teme kojih je u zadnje vrijeme sve više nebi trebale ni otvarati.
sve se ovo da riješiti preko pp,tko hoće neka šalje, tko neće nitko ga ne tjera.
u krajnjem slučaju u oglasu ako poklanjate nevadite da ne šaljete ni ne nosite i onda se nitko tko je iz daljih krajeva neće ni javiti.
jer ove teme su sulude!

i EDIT:/
ovakve teme bi modovi trebali brisati u startu uz opomenu.
pogotovo teme gdje se napiše tipa: shebo me jedan ali neču reći tko ili što i onda se prelomi 5 stranica gdje se svi kriš kraš posvađaju.
zabrijali ste ljudi... nije forum mjesto za ovakve rasprave.

Radi se o nepotrebnom vrijeđanju kojem nije mijesto ovdje, trebalo bi za takve komentare davati opomene.

Offline ZliBrka

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #29 u: Svibanj 29, 2013, 15:10:01 poslijepodne »
Nema potrebe za bezobrastinom, prepiranjem a povrh svega generaliziranjem!
Moje misljenje je da se na ovom forumu i dalje nalaze vecinim normalni ljudi, sa kojima se sve da dogovoriti i razresiti na normalan i civiliziran nacin bez ikakvih uvreda.

S obzirom na negativnu energiju teme... Zakljucavam!

Uzivajte na forumu!

Lp, Sasa
"Dišemo slobodno jedino kad nas s drugima povezuje zajednički cilj koji nadilazi naše JA."  Zemlja Ljudi