HM NE NEVALJA PRVO STO MI BODE OCI JEST DA TI JE TERARIJ PREVISOK ZA TERESTRILNE VRSTE. TA SE TEMA STALNO VRTI PO FORUMU ALI NEMA VEZE REC CU TI HEHE. ma kvragu i caps
nego, to je terestrilna vrsta i visina izmedju podloge i poklopca na terariju ne smije biti visa nego sto je dijagonala nogu pauka eto to je kao neko pravilo. dakle ovo je definitivno previsoko, gle, pauk se popne na staklo i padne na to drvo i izlomi se i crkne. izgubila si pauka izgubila novac.... zasto kupit novog pauka ako mozes ovog cuvat i od te love kupit drugog?

drugo daj taj grijac pritisni uz staklo selotejpom (koja sick rijec) jr ove gumice sta ga drze...pa vidis da je predaleko staklu i da ne grije bas....vise se izgubi topline na zrak.
nadam se da je higrometar unutra.
sta jos rec ne razuvjeravaj se nikako ovo su samo dobronamjerni savjeti za tebe i 8nosca
ajde samo naprijed uredi to (ili napuni terarij zemljom al neznam dokle ti vrata dozvoljavaju ili sredi novi to je jeftino. ja si sam radim terarije bacit cu sliku kad ovog novog srdim negdje u ponedjeljak