Ko što većina vas zna , imam pajčolanku koja je imala probleme s probavom. Sad je sve prošlo , ali eto ti danas drugi problem ! Ujutro me drapila neka viroza i sad kašlem i curi mi nos da je to nenormalno. Kad sam se digo, nekak sam se dovuko do akvarija da nahranim ribeka. Primjetio sam da joj je jadan kraj peraje nekak ko rascijepan, ko da je puko. Odem ja doktoru. kad se vratim skužim da joj je popucalo 4 kraja repne peraje ! Odmah se sjetim kad sam imo ribe pa su dobile itch i kad su im popucale peraje ! Šta da sad radim ? Nemam karantenski akvarij , a starci kažu da joj nije niš, da će joj proć (ja mislim da im se neda do zagreba). Imam neki lijek TETRA GOLD-MED, al me to strah stavit unutra jer su unutra puževi i jer sam stavljo unutra FFM kad sam jučer mjeno voodu ! Dobro, imam neki osmerokutni od NEZNAM KOLKO LITARA, što je još jedan problem. Mislio sam stavit puževe unutra, ali taj AKVARČIĆ nema filter! KAJ DA RADIM !
Oprostite što je tekst pre dugačak, moram to opsežno opisat.
P.S. Jučer sam malo premještavo kamene u akvariju, moro sam čistit jer je bilo previše alga. Nemam prave biljke !
Beskrajno vam hvala na odgovoru !