0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
znam al mi to onda ruzno izgleda. Vidio sam zaljepljenu mahovinu, zapravo imam ju na svom panju kojeg sam dobio i to mi je fenomenalno, ne mogu ju ni ja iscupat
Ja sam flame moss lijepila super ljepilom. Jedino što se vidi bijelo od ljepila jedno vrijeme dok se ne razraste.
Treba mi nešto čvršće od glupog konca i flaksa. Čime god probam, ove mrcine od ciklida uspiju sve pobacat po akvariju. Postoji li kakvo ljepilo i gdje da ga kupim?
ja ti kazem, na ovom panju gdje mi je mahovina. Jedan dan sam poklanjao tu travulju i pocupao sam koliko sam mogao, a sad nakon 2 mjeseca je panj opet prepun. jednostavno je nemoguce bez cure i njenih noktiju sve poskidat Samo me zanimalo cime je to zaljepljenoIgrao sam se i s mrezicom al neda mi se tolko cekat da probije
u tome i jest problem, nikako da mi se uhvatiCitat: sarita - Ožujak 12, 2013, 13:44:33 poslijepodneJa sam flame moss lijepila super ljepilom. Jedino što se vidi bijelo od ljepila jedno vrijeme dok se ne razraste.Strah me je s obicnim super ljepilom. Zar stvarno nista nije bilo ribama?