Evo da se zahvalim i tu za paketić bijelog i drugog bijelog, a za slanje preko kioska preoručam omotati vrečice sa smeđim selotejpom onako u križ. I ako te slučajno baš pred kioskom žgaravica uhvati, uzmi nožić i onako pikni malo, mislim da ti primatelj neće zamjeriti, a možda dobiješ i free poštarinu od tete na kiosku hehe. 
Danas sam poslao dva paketa tiskom, i totalno me bacilo u komu.
Vracam se s posla, i pitam tetu na kiosku, da li mogu poslati, koji su limiti, sto mi treba... Kaze, trebate podatke primatelja, kioska, donesete sto saljete tu, ne smije biti teze od 10kg, i onda tu zapakiramo i popunimo obrazce...
Odem doma, uzmem 8+10kg pakete i dovucem to jedva do kioska... Pricekam da se ocisti guzva, i kazem, ja dosao... A teta kaze.. znate ja nemam tu "kosuljice" za slanje... Ajde, bila je dobra pa je nazvala drugi kiosk, 400m dalje. Odem tamo, i teta kaze, imam ja... ali... imate siroki selotejp? Znate, mi moramo zaprimiti do 10kg, ali, to vam je slabo... i izvadi "kosuljicu" koja je... onaj dvoslojni karton, ali, slabiji, ko od recikliranog papira, obojano... I kako nisam imao selotejp, vuci sve doma... Inace nesmiju, ali, teta mi je dala (uz polog od 20kn) dvije kutije, koje sam ponio doma, i zapakirao, nekako zaljepio pig trakom (nemam selotejp doma), i nosi nazad...
Kutije su stvarno jadne. na 8kg se svijaju da ih ne mozes drzati kako spada....
I, ajde, poslao sam to konacno...
Na svu srecu pa nije pitala sto saljem, samo ju je kilaza zbunila...
Ali, vec sam se vidio u remetincu...