Decki svi pod hladan tuš 
P.S sad noktopus nek šalje i kanistere svoje vode uz koze 
Gospodo ovdje nam je svima u interesu da nešto naučimo,osobno se bavim akvaristikom oko 30 g,razmnožavao sam hrpu riba,sa co2 na diy sistemu sa germom oko bilja iskušavao oko 97-edme i punio dučane sa biljem dok su još neki bili u pelenama,nikada mi nije bilo da koga omalovažavam,imao sam dva a zoo shopa i radio u jednom,prošao sam kalvarije neznanja i sakupljanja iskustva,vjerujte mi,malo ih zna kako izgubiti nekoliko stotina maraka-tada- u noći. Prije 10g sam skupio cijelu enciklopediju o kozicama,skupljeno po netu-tad ih nije bilo po HR,sad hoču iskustva svih pa i mlađih,jer nitko se nije rodio naučen,cilj nam je uspješno razmožavat a ne jedan drugom skakat u grlo,bilo je pokušaja,bilo je neuspjeha no to nije bitno,shvatite da smo ovdje radi sakupljanja znanja i djeljenja sa drugima ,zato noktopus koji svesrdno nudi pomoč i raspolodni materijal,počnimo od njega,jer takvi su rijetki,zaboravimo sve nesuglasice i krenimo dalje,ajmo svi u nove izazove,volio bi da nečujem -ovaj je ovome rekao onaj je onome spomenuo,halo.......imam troje djece pod krovom sa njima mogu tako komunicirati!