zoo city u cco west... ne preporucujem ni pod razno...
kako u pet centru imaju sijamske algojede, koji NISU sijamski agojedi nego kineski, ajd reko moram negdje nabavit, jer sam bas htio i odem u zoo city...
prva stvar sto mi se zgadilo, jer opet zavaravanje kupca... pise sijamski na akvariju s kineskim, a sijamci plivaju u 3 akvarija dalje... pa nakon sto sam trazio pravog sijamca, lik me cudno gledao, al ajd skontao da valjda nesto znam, pa mi odlucio dat pravog sijamca...
uzeo 2 komada (imao jednog, znam da idu po 1 ili 3 ili tako nesto da se 2 ne bi maltretirala)...
na prvu odmah odbojan nacin hvatanja ribica... to se mlati mrezicom, baca panj na druge ribice, ono... dobro da nije CAT bagerom isao hvatat punoglavca... al ajd... iako preko tog nisam bas mogao prijeci, odlucio sam i dalje dobiti ta dva algojeda...
sljedece uocim nesto cudno na jednom, al kako je bio u vrecici nisam ga bas najbolje mogao promotrit i tako sam platio to, donio kuci, ubacio ih propisno u akvarij... i... nakon malo sto im se vratila boja i tako to, vidim da je jedan nekakav krzljav, tj. vjerojatno jadnicak nije ni bio krzljav, nego ga je taj nasilnik zgnjecio malo da bi mu bilo lakse uhvatiti ili sta vec...
nakon mjesec dana razlika u velicini za doslovno duplo... ozlijedjeni ostao mali kakav je i dosao, a onaj drugi narastao duplo veci od tog...
Ajd sad vec vidim da i ovaj mali dolazi do sebe, nestaje mu grba, tako da vjerojatno se malo oporavio kod mene u akvariju... Napreduje malac lijepo tako da nista mu ne fali

A sto se tice ovih coravih cory-ja... genetika je zajebana... mora postojat mijesanje gena i dodavanje novih... zato se i dobiju jadne ribice takve...
Preporucam trenutno zoo vili i u kauflandu jankomir Akva tera... ili kako se to vec pise... ribice lijepe, zdrave... bar zadnji put kad sam bio