Pozdrav ovo je jedna od bolesti na koju sam znao vec ranije nailaziti kod zlatnih riba u akvarijima raznih trgovina, ali kako je sad na ribaću koji mi se jako dopao sam ga kupio i odlucio ga probati dovesti u red. Naime radi se o tome da mali teleskopić ispod usta ima dva mala mjehurića prozirna, koja cak ni nisu vidljiva cijelo vrijeme vec se ovisno o njegovom otvaranju usta napuhuju i prazne, cine se punjeni vodom ili zrakom, no svakako izgledaju cudno. Ribica opcenito ne ostavlja urnebesno zdrav dojam no kako sam se morao svim silama zaustaviti od tog da ne kupim jednu sa deformiranim, savijenim škrgama (još jedna od bolesti koju ne razumijem i viđam iskljucivo u ducanima), kupio sam ovu jer mi se cinilo kao da cu ovu bolest mozda i moci izljeciti. Ljecio sam vec ich i finrott ali ovo mi je moram priznati novo, ne cini mi se kao da se radi o goldfish bubble oboljenju jer mjehurici nisu stalno prisutni vec se napuhuju i nestaju. Ako netko od znalaca ima direktnih iskustva sa tim oboljenjem volio bih i cijenio pomoc, riba je u karanteni, posoljena i u češnjaku. U mojoj kuharici ponestaje savijeta stoga požurite, možda vi imate ideju.